NaslovnaObavještenjaDentalex (Podgorica) - Osnovni princip rada je da pacijenti budu detaljno upoznati...

Dentalex (Podgorica) – Osnovni princip rada je da pacijenti budu detaljno upoznati sa svim mogućnostima za stomatološko zbrinjavanje

- Advertisement -

PZU “Dentalex” je opšta stomatološka ordinacija u Podgorici. Ordiniraju stomatolozi sa dugogodišnjim iskustvom.

Pružaju usluge preventivne, konzervativne, protetske i estetske stomatologije. U saradnji sa konsultantima iz specijalističkih oblasti stomatologije, pacijenti mogu dobiti sve informacije, dogovoriti pregled i intervencije po vrlo povoljnim uslovima (implantologija, oralna hirurgija, ortodoncija).

Jedan od osnovnih principa rada je da pacijenti budu detaljno upoznati sa svim mogućnostima za stomatološko zbrinjavanje, kao i o prednostima i nedostacima određenih terapijskih pristupa, sve u cilju odabira optimalnog rješenja.

Ordinacija ima ugovor sa Fondom za zdravstveno osiguranje Crne Gore i pruža besplatne usluge licima koja imaju ovjerenu zdravstvenu knjižicu (lica starosti do 18 godina, trudnice, redovni studenti do 26 godina i licima preko 67 godina)

Usluge: Preventivna stomatologija, konzervativna stomatologija, oralno-hirurške usluge, protetika, estetska stomatologija, estetika lica (hijaluroni, mezopterapija)

Ordinacija se nalazi na adresi bulevar vojvode Stanka Radonjića 153, Podgorica, a možete je kontaktirati na broj telefona +382 67 234 872.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -