NaslovnaObavještenjaDental Studio Jeleč-Islamović - Iskustvo i kvalitet omogućavaju da pacijenti dobiju najbolje...

Dental Studio Jeleč-Islamović – Iskustvo i kvalitet omogućavaju da pacijenti dobiju najbolje rješenje za sve probleme sa zubima

- Advertisement -

Ako neko iza sebe ima pet decenija uspješnog rada u stomatologiji i na hiljade zadovoljnih pacijenata, onda je to dokaz kvaliteta.

Upravo je to slučaj sa stomatološkom ordinacijom „Dr. Jeleč-Islamović“ iz Sarajeva. Ordinacija je osnovana 1970. godine i od tada je stručni tima koji radi vratio osmijeh na mnoga lica, što zaposlene čini posebno srećnim i ponosnim.

Dr Samra Islamović (Foto: privatna arhiva)

Kvalitet usluga prepoznat je i van Sarajeva i Bosne i Hercegovine, a za to je zaslužan tim stručnjaka koji beskompromisno obavlja sve zadatke.

Materijali i oprema koji se koriste su najsavremeniji i najvećeg kvaliteta, a sa druge strane doktori redovno posjećuju edukativne kurseve, kongrese i seminare.

Ordinacija „Dr. Jeleč-Islamović“ vrši sve vrste usluge sa spoljnim stručnjacima konsultantima za ortodonciju i implantologiju, a ima i odličnu saradnju sa tri zubotehničke laboratorije u Sarajevu.

Foto: dental Studio Jeleč-Islamović

Usluge: Konzervativna i restaurativna stomatologija, Dječja i preventivna stoamtologija, Enododoncija, Ortodoncija, Implantologija, Stomatološka protetika i Estetska stomatogija

Stručni tim je spreman da sve želje pacijenta pretoči u stvarnost. Višegodišnje iskustvo, porodična tradicija bavljenja stomatologijom, omogućava da pacijentima ponudi najbolje moguće rješenje za sve dentalne probleme.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -