Naslovna Obavještenja Dental studio Daković - vaš osmijeh je naš uspjeh

Dental studio Daković – vaš osmijeh je naš uspjeh

Dobro je poznata stara narodna poslovica – Bolje spriječiti, nego liječiti. Time se vodimo i mi. Uvijek je bolje spriječiti problem nego poslije liječiti zub.

Zato je najbolje da se dolazi kod stomatologa na preglede dva puta godišnje.

Time ćete spriječiti svaki eventualni problem sa zubima, a svaka intervencija će biti manje neprijatna.

Pregledom se konstatuje da li su zubi njegovani ili ne, da li imate zubni kamenac, karijes, zaostali zubni korijeni…, što utičite na vaše zdravlje.

Foto: stomatologija.me

Nemojte da vas strah od stomatologa spriječi u tome, posjetite nas da dobijete informacije kakvo je stanje sa vašim oralnim zdravljem.

Dental Studio Daković predstavlja centar savremene estetske i kompjuterizovane stomatologije u kojoj se visoke tehnologije i materijali renomiranih svjetskih proizvođača udružene sa znanjem i iskustvom ljekarskog tima nalaze u službi zdravlja naših pacijenata.

U ordinaciji se strpljivo trude da udovolje svakom pacijentu u postizanju savršene estetike osmijeha i odlične funkcionalnosti protetskog rada.

Stručni tim je uspješna kombinacija visoko edukovanih stomatologa, tehničara i stomatološkog osoblja koji su svoje znanje usavršavali na brojnim međunarodnim kongresima iz različitih oblasti stomatologije.

Foto: stomatologija.me
Foto: stomatologija.me

„Mnogo ulažem u razvoj posla u tehničkom smislu i smatram da je takvo investiranje mnogo korisnije nego nabavka neke svjetleće reklame ili sličan oblik poslovanja. Ulaganja se takođe odnose i na stalnu edukaciju zaposlenih, zbog čega sam kad god imam priliku učesnik kongresa i simpozijuma stomatologa, kao i vrlo značajnog sajma u Kelnu koji je jedan od najvažnijih događaja za cijelu profesiju globalno“, istakao je svojevremeno doktor Vesko Daković, vlasnik ordinacije.

Usluge koje pruža stomatološka ordinacija Dental Studio Daković su sljedeće:
*Rekostruktivna stomatologija
*Stomatološka protetika
*Estetska stomatologija (cirkonijumske krunice i cirkonijumske fasete)

Foto: stomatologija.me

*Endodoncija
*Parodontologija
*Bijeljenje zuba (najsavremenijim preparatima koji jačaju zubnu gleđ)
*Dječja i preventivna stomatologija

Poseban osvrt je na kompjuterizovanoj izradi cirkonijumskih faseta gdje sa minimalno invazivnom stomatologijom dobija visoko estetski rezultate. Postoji mogućnost izrade cirkonijumskih faseta bez brušenja zuba.

Iskustvo stomatologa Vam garantuju bezbolnu, komfornu i stručnu stomatološku intervenciju.

Foto: stomatologija.me

Osim znanjem, iskustvom i kontinuiranim usavršavanjem, stručni tim se trudi da prijatnim ambijentom i pozitivnom atmosferom doprinese da se pacijenti osjećaju sigurno i prijatno, a cilj, kao rezultat svega toga, je zadovoljan i nasmijan pacijent.

Osmijeh pacijenta je naš uspjeh, poručuju iz ordinacije Dental studio Daković.

- Advertisment -

POPULARNO

Stupio na snagu Zakona o dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, velike novčane kazne za nepoštovanje

Objavljivanjem u Službenom listu (broj 64/2020), stupio je na snagu Zakona o dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti.

Kako stres utiče na vaše zube?

Već je poznato da prilikom stresnih situacija možete da dobijete glavobolju, bolove u stomaku, ali i osjećaj “da ćete pući”.

Snimak zuba – sve što treba da znate

Snimak zuba u stomatologiji koristi se kao pomoćno dijagnostičko sredstvo. Uz pomoć njega stomatolog može da procijeni stanje zuba i okolne kosti....

Deset zanimljivih činjenica o zubima koje možda niste znali

Usta nisu sterilna sredina!Nikako! U ustima živi preko 250 vrsta bakterija. Kako onda to da je četkanje toliko važno ako ih tako...
- Advertisment -