NaslovnaObavještenjaDental Mušura - Jedno od najvažnijih načela je da pacijente upoznamo sa...

Dental Mušura – Jedno od najvažnijih načela je da pacijente upoznamo sa modernom stomatologijom

- Advertisement -

Blistav osmijeh, zdravi zubi i njihova besprijekorna funkcija, neodvojiva su asocijacija na ordinaciju „Mušura”. Posvećeni smo postizanju zdravlja usne duplje uz davanje mogućnosti pacijentu da izabere svoj budući osmijeh.

Jedno od naših najvažnijih načela je da pacijente upoznamo sa modernom stomatologijom, tako da mogu da naprave pravi izbor. Naš cilj je da zajedno sa pacijentom izaberemo odgovarajuću oralnu njegu i na taj način poboljšamo opšte zdravlje, kao i kvalitet života, jer loše zdravlje usne duplje i zuba mogu uticati na zdravlje čitavog organizma.

Naša vizija je da budemo sinonim za zdrave zube i blistav osmijeh, koju postižemo uz misiju da svakom našem pacijentu omogućimo najsavremeniju i najoptimalniju njegu usne dublje u duhu ljubaznosti, stručnosti i saosjećanja.

Foto: musura.me

Visokokvalifikovan stručni tim i tradicija od preko 70 godina su dovoljan razlog da budemo Vaš izbor za stomatologa.

Tim stomatologa, stomatoloških asistenata i zubnih tehničara u našoj ordinaciji posvećen je pružanju najboljih usluga koje moderna stomatologija može da ponudi. Učinićemo sve da poboljšamo Vaš nivo oralne higijene i esetike u cilju boljeg održavanja zdravlja i ljepšeg izgleda.

Bez obzira da li su Vaše potrebe minimalne ili zahtijevaju opsežno planiranje i rekonstrukciju, našem kliničkom iskustvu i pažljivom radu uvijek možete vjerovati.

Usluge: Oralna hirurgija, implantologija, liječenje oboljenje zuba, protetika, ortodoncija, Dječja i preventivna stomatologija, Izbjeljivanje zuba, digitalno snimanje zuba.

Ordinacija se nalazi na adresi Trg Slobode 2, Budva, a možete je kontaktirati na brojeve telefona +382 33 452 805, +382 69 025 296 i +382 69 331 711 ili na putem mejl adrese info@musura.me.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -