NaslovnaObavještenjaDental Mušura - Jedno od najvažnijih načela je da pacijente upoznamo sa...

Dental Mušura – Jedno od najvažnijih načela je da pacijente upoznamo sa modernom stomatologijom

Blistav osmijeh, zdravi zubi i njihova besprjekorna funkcija, neodvojivi su od naziva ordinacija „Mušura”. Posvećeni smo postizanju zdravlja usne duplje uz davanje mogućnosti pacijentu da izabere svoj budući osmijeh.

Jedno od naših najvažnijih načela je da pacijente upoznamo sa modernom stomatologijom, tako da mogu da naprave pravi izbor. Naš cilj je da zajedno sa pacijentom izaberemo odgovorajuću oralnu njegu i na taj način poboljšamo opšte zdravlje, kao i kvalitet života, jer loše zdravlje usne duplje i zuba mogu uticati na zdravlje čitavog organizma.

- Advertisement -

Naša vizija je da budemo sinonim za zdrave zube i blistav osmijeh, koju postižemo uz misiju da svakom našem pacijentu omogućimo najsavremeniju i najoptimalniju njegu usne dublje u duhu ljubaznosti, stručnosti i saosjećanja.

Foto: musura.me

Visokokvalifikovan stručni tim i tradicija od preko 70 godina su dovaljan razlog da budemo Vaš izbor za stomatologa.

Tim stomatologa, stomatoloških asistenata i zubnih tehničara u našoj ordinaciji posvećeni su pružanju najboljih usluga koje moderna stomatologija može da ponudi. Učinićemo sve da poboljšamo Vaš nivo oralne higijene i esetike u cilju boljeg održavanja zdravlja i ljepšeg izgleda.

Bez obzira da li su Vaše potrebe minimalne ili zahtijevaju opsežno planiranje i rekonstrukciju, našem kliničkom iskustvu i pažljivom radu uvijek možete vjerovati.

Usluge: Oralna hirurgija, implantologija, liječenje oboljenje zuba, protetika, ortodoncija, Dječja i preventivna stomatologija, Izbjeljivanje zuba, digitalno snimanje zuba.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -