NaslovnaEdukacijaDental Montenegro organizuje stručno predavanje tokom Kongresa stomatologa Crne Gore

Dental Montenegro organizuje stručno predavanje tokom Kongresa stomatologa Crne Gore

- Advertisement -

Kompanija Dental Montenegro D.O. O. u okviru 3. Kongresa stomatologa Crne Gore sa međunarodnim učešćem, oragnizuje stručno predavanje. Prva tema je „25 mitova o kontroli infekcije“, a predavač je Milan Ristić, account manager OCC Switzerland (www.oroclean.com). Druga tema je „Pakovni materijal za sterilizaciju i protokoli procesa kontrole sterilizacije“, a o njoj će pričati Dejan Petrović, generalni menadžer – DND Commerce, Beograd (www.dndcommerce.rs). Predavanje će obuhvatiti i upoznavanje prisutnih gostiju sa protokolima procesa kontrole sterilizacije kao i značajem istih u dobroj medicinskoj praksi.
-Pridržavanje međunarodnih standarda kvaliteta predstavlja stub uspeha, prepoznatljivosti i kredibiliteta naše kompanije. To nam obezbeđuje lidersku poziciju u edukaciji i opremanju zdravstvenih ustanova zemlje i regiona sterilizacionim uređajima najcenjenijih svetskih proizvođača – istakao je Petrović.

Pored navedenog, prisutni će imati priliku da prisustvuju i demonstraciji kompletnog sterilizacionog procesa instrumenata: Mehaničkom čišćenju upotrebljenih instrumenata, sušenju i inspekciji očišćenog pribora, procesu pakovanja dezinfikovanih instrumenata i procesu sterilizacije u parnim sterilizatorima.
Prvo predavanje ove vrste u Crnoj Gori, jer je namijenjeno I doktorima I sestrama, je na programu 17. oktobra u hotelu „Mediteran“ od 17.30 sati u sali B8. Potrebno je potvrditi dolazak do 15. oktobra na e-mail dental.montenegro@t-com.me. Ulaz je slobodan.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -