NaslovnaObavještenjaDental Montenegro (Budva) - posvećeni su pružanju najvišeg standarda u uslugama i...

Dental Montenegro (Budva) – posvećeni su pružanju najvišeg standarda u uslugama i materijalu koji nude

- Advertisement -

Center for Dental Implantology and Cosmetic Dentistry” je najsavremeniji centar dentalne medicine u ovom dijelu Crne Gore.

Posvećeni su pružanju najvišeg standarda u uslugama i materijalu koji nude. Bilo da je u pitanju implant, krunica ili totalni “smile make over”, garantuju vam neprevaziđenu uslugu. Cijene su samo djelić cijena na italijanskom i ruskom tržištu.

Ako putujete u inostranstvo zbog dentalnog tretmana i tražite iskusnu kliniku u Crnoj Gori, licencirane eksperte i evropske predavače iz oblasti dentalne implantologije, ortodoncije i estetske stomatologije, na pravom ste mjestu!

Klinika je osnovana 2004. god u hotelu “Maestral” u Pržnu kao prva klinika u Crnoj Gori koja je centar dentalne implantologije i estetske stomatologije.

”Center for Dental Implantology and Cosmetic Dentistry” je počela da radi iste godine kada je u Evropi rođena ideja o dentalnom turizmu.

Imaju reputaciju pružaoca visoko kvalitetnih usluga koju svakodnevno opravdavaju.

Prepoznati su po visokom kvalitetu usluga i najkvalitetnijim materijalima koje prati garancija. Usluge: Implantologija, Ortopedija, Terapija laserom, X-ray ortopan, Estetska stomatologija.

Ordinacija se nalazi na adresi Alekse Šantića 1, 85310, Bečići, Budva. Možete ih kontaktirati putem brojeva telefona +382 33 472 935 i +382 67 211 777 ili putem mejl adrese dentalmontenegro@t-com.me.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -