fbpx
NaslovnaEdukacijaDental Medical organizuje kurs „Direktne kompozitne restauracije u estetskoj zoni“

Dental Medical organizuje kurs „Direktne kompozitne restauracije u estetskoj zoni“

- Advertisement -

Distributerska kompanija DentalMedical u subotu 24. Februara organizovaće kurs „Direktne kompozitne restauracije u estetskoj zoni“. Kurs će se održati u Novom Sadu u bulevaru Jovana Dučića 33. Predavač će biti dr Jelena Urošević.

– 3M i dr. Jelena Urošević Vas pozivaju na radionicu gde će se pratično pokazati sve tehnike i metode za slojevanje kompozita u estetskoj zoni. Na osnovu njenog iskustva u radu sa 3MTM FiltekTM Ultimate-om ćemo se potruditi da Vam prenesemo praktično znanje koje možete sutradan iskoristiti u svojoj ordinaciji – stoji u saopštenju kompanije.

Dr. Jelena Urošević je 2016. g. završila Style Italiano MASTER KURS koji su vodili Jordi Manauta i osnivači celog pokreta Walter Devoto i Angelo Putignano. Diplomirala je na Stomatoloskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Završila mnogobrojne kurseve iz oblasti restaurativne stomatologije i endodoncije i tim oblastima se najviše i bavi.

Program kursa

  • 09:30 – 10:00 – Registracija
  • 10:00 – 11:00 – dr. Jelena Urošević: Planiranje terapije i indikacije za direktne kompozitne restauracije u estetskoj zoni
  • 11:00 – 11:30 – Pauza za kafu
  • 11:30 – 13:00 – Dijagnostička analiza, wax-up, izrada silikonskog ključa, izrada IV klase na modelu, karakterizacija i poliranje kompozita 3MTM FiltekTM Ultimatea (praktičan rad na modelima sa tehnikom slojevanja kompozita)

Registracija za radni kurs

Za sve informacije oko prijavljianja za radionicu kontaktirati Dental Medical na telefon 024/554-927.

Kotizacija: kupovinom 3M materijala (Filtek Ultimate, Filtek Z250 i Cavit) ostvaruje se mogućnost učešća u radionici.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -