NaslovnaObavještenjaDental Implantology and Cosmetic Dentistry ocijenjena kao 26. među 126.070 ordinacija

Dental Implantology and Cosmetic Dentistry ocijenjena kao 26. među 126.070 ordinacija

- Advertisement -

Budvanska ordinacija Center for Dental Implantology and Cosmetic Dentistry osvojila je veliko priznanje kao 26. po kvalitetu usluga. Na sajtu je objavljen spisak od od 100 najboljih stomatoloških klinika u Centralnoj i Istočnoj Evropi, dok je ukupno 126.070 bilo pod lupom stručnjaka iz Global Clinic Rating (GCR).

Riječ je o prestižnom rangiranju koje svake godine vrši specijalizovana agencija GCR, a prema njihovoj najnovijoj analizi vodaće klinika je Kalmar Implant Dentistry.

– U studiji je procijenjivano ukupno evaluiranih 100 stomatoloških klinika koje su odabrane od 126.070. Prosječna ocjena koju je GCR dala klinikama je 2.59. Ova evaluacija pokazuje ogroman raspon rastućih zdravstvenih standarda dostupnih u regionu – stoji na sajtu.

Ovo rangiranje je, takođe, svojevrsni vodič za strane turiste, posebno u oblasti dentalnog turizima.

Način rangiranja

Stomatološke ordinacije rangiraju se prema nivou očigledne stručnosti, usluga, ustanova i povratnih informacija pacijenata koji su na raspolaganju u klinici. GCR ocjena rezultata za klinike uključuje i rezultate ocjenjivanja pacijenta preko Googlea i Facebooka i drugih nezavisnih rejting provajdera .

Ovo dodatno govori o značaju ove nagrade, ne samo za Dental Implantology and Cosmetic Dentistry, koja je svojim profesionalnim radom zaista zaslužila mjesto među 100 najboljih, već i za Crnu Gporu kao zemlju sa ogromnim potencijalom za razvijanje dentalnog turizma.

Takođe, koliko je Balkan počeo da se razvija i da prihvata tokove XXI vijeka, govori i činjenica da je među 10 najboljih, čak šest sa Balkana – sve iz Hrvatske koja je, zajedno sa Beogradom perjanica dentalnog turizma Balkana.Najbolje zubne klinike u regionu CIE

Kalmar Implant Dentistry je ocijenjana rezultatom od 4.94, što je postavlja na prvo mjesto u odnosu na 100 ordinacija ordinacija koje su se našle pod lupom GCR.

Klinika Dental Implantology and Cosmetic Dentistry ocijenjena je ukupnom ockenom 4.06, što je još jedna potvrda profesionalnog rada, svakodnevnog pregnuća i posvećenosti koje stručnjaci ove budvanske klinike zajedno sa menadžerkom Milkom Rafailović ulažu kako bi svoje usluge podigli na najveći nivo. Ova klinika je, to takođe treba naglasiti, jedina u Crnoj Gori koja posjeduje sve međunardone seretifikate potrebne za obavljanjne djelatnosti dentlanog turizma, a riječ je o ISO 9001 sertifikatu.

Ovdje možete pogledati kopmletan spisak od 100 najboljihordinacija centralne i istočne Evrope.

Dentalni turizam u centralnoj i istočnoj Evropi

Prema istraživanju PricewaterhousaCoopers medicinski i dentalni turizam u značajnom su porastu u regionu centralne i istočne Evrope uz godišnji rast trižta od 12-15 odsto godišnje, a najpopularnije destinacije su Poljska, Mađarska i Češka.

Pacijenti obično dolaze iz Njemačke, Velike Britanije i nordijskih zemalja, a privlači konkurentna cijena koja može biti dva do tri puta niža nego u matičnim zemljama.

Ovo je, velika šansa za Crnu Goru, odnosno ordinacije koje poretenduju da postanu centri dentalnog tirizma, ali i sve ordinacije iz zemalja regiona koje bi, uvođenjem novih low-budget letova, organizovanjem u strukovna udruženja, ali i uz pomoć države, sebi obezbijede mjesto na mapi dentalnog turizma Evrope.

Za početak, neka se ugledaju na Dental Implantology and Cosmetic Dentistry i ostale klinike iz regiona koje su već dale svoj doprinos.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -