NaslovnaObavještenjaDental House (Banjaluka) – maksimalno posvećeni pacijentima I njihovim potrebama

Dental House (Banjaluka) – maksimalno posvećeni pacijentima I njihovim potrebama

- Advertisement -

Zahvaljajući principu direktne, “in-house” saradnje tehnike i ordinacije, uspjeli su da spoje mogućnosti individualizacije svakog zahvata i ekspeditivnosti i efikasnosti u samom procesu organizacije djelovanja ka rješenju vašeg problema.

Dental House je savremena stomatološka ustanova u kojoj se praksa obavljanja ove plemenite djelatnosti bazira na inovativnom spoju tradicionalnih principa struke i modernih metoda, aparature i materijala.

Upravo su nas pacijenti inspirisali da se u potpunosti fokusiramo na maksimalnu posvećenost njihovim potrebama, uložimo svoje znanje i vrijeme u prijateljski razgovor, detaljnu analizu problema i brižljivi plan liječenja za svakog ko nam se obrati za pomoć.

Svakom od pacijenata garantuju maksimalnu posvećenost, brižljivu izgradnju plana terapije i individualizaciju rada u procesu tretmana njihovih stomatoloških problema ili potreba. Metodologija rada bazira se na principu direktne povezanosti ordinacije i tehnike, koja nam daje jedinstvenu mogućnost pružanja stomatološkog tretmana na jednom mjestu.

Materijali koje koriste u radu spadaju u sam vrh evropske i svjetske stomatološke prakse, a njihov kvalitet višestruko je dokazan kroz najprestižnije sertifikacije i dugogodišnju upotrebu. Ono što njihovom radu daje poseban pečat je nesvakidašnji spoj mladosti tima i ogromnog iskustva.

Svoje znanje i vještinu su izgradili trudeći se da maksimum svog vremena ispunimo radeći ono što vole i za šta su se školovali, zauzvrat dobivši neprocjenjivo zadovoljstvo pacijenata i dragocjene lekcije naučene iz svih vrsta stomatoloških radova sa kojima su se susretali u praksi.

Ordinacija se nalazi na adresi bulevar Stepe Stepanovića 181b , Banjaluka, a možete je kontaktirati putem broja telefona +387 66 518 518.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -