Dental Goats u još jednoj humanitarnoj akciji: Na Beogradskom Maratonu trčaće za djecu

  Grupa zubnih tehničara iz regiona okupljenih oko projekta Dental Goats kreće u još jednu humanu misiju, a nakon prve donatorske večere održane 11. novembra, sada će u saradnji sa fondacijom „Podrži život“ na Beogradskom Maratonu organizovati humanirtarno sakupljanje sredstava za pomoć djeci.

  Goati  će na 30. Beogradskom Maratonu u subotu 22. aprila trčati za pomoć najmlađima, a kako je za portal Stomatologija.me kazao jedan od organizatora humanitarne akcije i član Goata, Laslo Svoboda, sredstva će se sakupljati prodajom majica sa logom Dental Goats. Cijena maijce je 1000 dinara, a odštampano ih je 90.

  – Za sada nas ima 40-ak prijavljenih. Zalepili smo plakate u zubotehničkoj školi i na fakultetu pa očekujem da će najviše prijava biti upravo sa faksa – kazao je Svoboda.

  Goati, koji će biti dio Trke zadovoljstva, na ovaj način nastavljaju sa svojim humanitarnim akcijama i poručuju:

  Čekamo Vas na startu Beogradskog Maratona 22.04.2017. Povedite kolege, porodicu, drugare… Učinite to za svoje telo, svoj duh i pomozimo onima kojima pomoć stvarno treba.

  Sponzori ove humanitarne akcije su Interdent, Plast-Dent, Bredent, Mikodental, Dentsply Sirona, Denty GoldDental, Commex, Medipro i Dental Medical.

  , ,

  Kontakt forma

   

  Verifikacija

  Comments are closed.

  Sva prava zadržana, Gondor D.O.O.