Naslovna Obavještenja Dental Clinic Kovačević - svakom pacijentu pruža se individualan pristup i vrhunski...

Dental Clinic Kovačević – svakom pacijentu pruža se individualan pristup i vrhunski tretman

Privatna porodična stomatološka ordinacija “Dental Clinic Kovačević” osnovana je 1989. godine i smještena je u Zelenici.

U sklopu stomatološke ordinacije može se pronaći rendgen za detaljnu dijagnostiku zuba i koštanih struktura kao i za pravovremeno otkrivanje bilo kakvih dentalnih poteškoća.

Foto: stomatologija.me

Potom intraoralna digitalna kamera; najsavremenije opremljene stomatološke stolice sa svim potrebnim dentalnim pomagalima; visoko modernizirani sistemi za praćenje terapije te vrhunsko kontrolirani načini sterilizacije svih dentalnih pomagala korištenih na pacijentima.

U svakom pogledu se trude da se prednjačiti kvalitetom i uslugom u dentalnoj medicini i time zauzme prvo mjesto u konkurenciji stomatoloških ordinacija u Crnoj Gori, ali i šire.

Foto: stomatologija.me

Svakom pacijentu pruža se individualan pristup i vrhunski tretman jer je teško pridobiti povjerenje pacijenta, a ono što je najbitnije zadržati zadovoljnog pacijenta. Iako pokrivaju sve grane stomatologije, profesor Kovačević i tim doktora posebno su specijalizovani u području PARODONTOLOGIJE.

Moderna stomatološka ordinacija svojim uređenjem pruža ugodan i opuštajući ambijent, a tome doprinosi profesionalni pristup doktora Kovačevića koji se temelji na individualnom pristupu i ljubaznosti prema pacijentima i kvalitetu pruženih stomatoloških usluga.

Dental Clinic Kovačević zasnovan je na znanju, iskustvu i entuzijazmu prof. dr. Kovačevića koji je radio na Stomatološkom fakultetu u Beogradu više od 15 godina.

Foto: stomatologija.me

Svih ovih godina redovno se usavršavao na domaćim i inostranim kongresima, a autor je i koautor brojnih knjiga među kojima treba izdvojiti „Atlas Parodontopatije” i Atlas „Oralna medicina” koji su nominovani kao univerzitetski udžbenici na Stomatološkom fakultetu u Beogradu.

Kao autor, odnosno koautor u domaćim i inostranima časopisima objavio je preko 60 naučnih radova.

Usluge:
Parodontologija
Parodontalna hirurgija
Estetska stomatologija
Dječja stomatologija
Ugradnja implantata
Lasersko biljenje zuba
Stomatološka protetika (domaća i njemačka)
Redngen kabinet

- Advertisment -

POPULARNO

Javni poziv FZOCG za dostavljanje ponuda radi zaključivanja ugovora o pružanju stomatološke zdravstvene zaštite

Na osnovu člana 82 i 85 Zakona o obaveznom zdravstvenom osiguranju („Sl. list CG“ br. 06/16, 02/17, 22/17, 13/18 i 67/19) ,...

Još jedan odličan mjesec za naš portala, blizu smo brojke od dva miliona otvorenih stranica za godinu dana

Portal www.stomatologija.me nastavlja trend odlične čitanosti iz mjeseca u mjesec. Novembar smo okončali sa 181.792 otvorenih stranica i 56.089 pojedinačna ulaska.

Medodent – kvalifikovano osoblje pruža laboratorijske usluge po najvišim svjetskim standardima

Praćenjem savremenih tehnologija i u korak sa svjetskom dentalnom industrijom u zubotehničkoj laboratoriji Medodent se primjenjuje poseban način izrade dentalnih nadoknada.

Bol i preskakanje viličnog zgloba

Vilični ili temporomandibularni zglob (TMZ) je parni (lijevi i desni) i jedini zglob na glavi. Vilični zglob povezuje jednu kost, donju vilicu...
- Advertisment -