fbpx
NaslovnaObavještenjaDenta De (Sarajevo) - Ističe se i kao jedini depo u BiH...

Denta De (Sarajevo) – Ističe se i kao jedini depo u BiH koji ima vlastiti servis

DENTA DE d.o.o. je prvi dentalni depo u Bosni i Hrecegovini i drugi u bivšoj Jugoslaviji, osnovan 1989. godine. Bavi se prodajom dentalnih aparata, aparata za zubne laboratorije, prateće opreme i potrošnog materijala.

Osim toga, ordinacije iz Bosne i Hercegovine mogu dobiti usluge dostave potrošnog materijala, uvoza po narudžbi inžinjeringa, opremanja ordinacija po sistemu “ključ u ruke”. Takođe, vrše i montažu dentalnih aparata, RTG aparata, intraoralnih kamera, pratećih aparata u stomatološkim ordinacijama, dentalnih kompresora, namještaja za ordinacije, zubne laboratorije, kao i aparata za zubne laboratorije.

- Advertisement -

Ističe se i kao jedini depo u BiH koji u svom sastavu ima vlastiti servis sa dvadesetogodišnjim iskustvom. Garant kvaliteta rada tehničkog osoblja je i stalno usavršavanje na kursevima kompanija koje zastupaju. Kupovinom aparata i prateće opreme, dobijate sigurnost tehničke podrške kako u garantnom roku tako i poslije njegovog isteka.

Servis Vam stoji na raspolaganju da u najkraćem roku sa orginalnim rezervnim dijelovima kavalitetno i brzo otkloni kvar. Zastupaju proizvode renomiranih svjetskih kuća i ovlašćeni su distributeri najpoznatijih imena u svijetu dentalnih aparata i opreme.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -