fbpx
NaslovnaObavještenjaDDS postao oficijalni zastupnik VHF-a za Srbiju

DDS postao oficijalni zastupnik VHF-a za Srbiju

Veliki priznanje za DDS – DDS Digital Dental iz Beograda, koji je postao zastupnik renomirane kompanije VHF za Srbiju.

VHF ima više od 30 godina iskustva u mašinskom inženjerstvu i renomirani je dobavljač rješenja u oblasti CNC proizvodnje. Uporedo sa cjelokupnim razvojem i dizajnom mašinskih dijelova, njihova proizvodnja se, takođe, obavlja u kompaniji Ammerbuch.

- Advertisement -

Pored toga, elektroniku i sve alate za glodanje, razvijaju i proizvode partneri u okviru VHF grupe, nudeći korisnicima izuzetno atraktivnu rješenja i vrhunski kvalitet proizveden u Nemačkoj. VHF ima preko 300 zaposlenih širom svijeta i stalno raste.

Cio proizvodni proces – od razvoja preko proizvodnje do međunarodne distribucije – odvija se u VHF kampusu u Ammerbuchu, nedaleko od Štutgarta.

Svojim stomatološkim proizvodima VHF nudi korisnicima kompletan sistem u CAM segmentu. Zahvaljujući savršeno usklađenim uređajima i komponentama, svi materijali, koji su uobičajeni u stomatološkoj industriji, mogu se obrađivati na VHF mašinama.

VHF kupcima pruža najbolje preduslove za sve radove glodanja i brušenja u savremenoj stomatologiji i stomatološkoj tehnologiji. VHF mašine su nevjerovatno raznovrsne kada je u pitanju kompatibilnost – zahvaljujući funkciji uvoza podataka koristeći standardizovani STL format, možete se povezati sa bilo kojim otvorenim CAD softverom i svim uobičajenim skenerima.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -