NaslovnaEdukacijaDani nehirurške estetske medicine krajem aprila u Bečićima

Dani nehirurške estetske medicine krajem aprila u Bečićima

- Advertisement -

Crnogorsko udruženje doktora za estetiku lica u suroganizaciji Stomatološke komore Crne Gore, organizuje Dane nehirurške estetske medicine CUDEL 2019 – Standardizacija protokola u estetskoj medicini lica u hotelu Mediteran u Bečićima. Seminar će se održati 20. i 21. aprila. Odlukom broj 26-3 od 26. februara ove godine, Komisija za kontinuiranu edukaciju Stomatološke komore Crne Gore akredituje stručni skup kao Međunarodni Simpozijum i dodjeljuje 20 bodova za pasivno učešće.

Simpozijum će se održati u saradnji sa strukovnim udruženjima Srpsko udruženje dentista za estetiku lica (SUDEL), Udruženje interdisciplinarne estetske i antiejdž medicine Srbije (SESIAM), Hrvatsko društvo za estetsku medicinu (HDEM) čiji će predsjednici biti gosti u svojstvu predavača.

Početak je 20. aprila u 10 časova, kada će se učesnicima obratiti doktor Tamara Mitranić, stomatolog i predsjednik CUDEL-a. Potom kreće radni dio u kome će prvo predavanja održati doc. dr Tanja Boljević, specijalista maksilofacijalne hirurgije. Ona će pričati na temu „Anatomija lica“. Slijede unv. mag Željko Rotim, doktor stomatologije i predsjednik HDEM-a (tema: Lip desing), doktor Vladimir Stojiljković, specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije (Kompleksan pristup upotrebe hijaluronskih filera kroz anatomiju starenja, PRP u regiji glave i vrata), doktor Zoran Terzić, specijalista opšte, plastične i rekonstruktivne hirurgije (Gdje počinje, a gdje se završava nehirurška estetska medicina), doktor Nevenka Dokmanović, specijalista dermatovenerologije (Sanacija ožiljaka regije lica kombinovanim tehnikama estetske medicine, Dermatološki osvrt na kontraindikacije), doktor Kristina Davidović, specijalista radiolog, predsjednik SESIAM-a (Apsolutne i relativne kontraindikacije u estetskoj medicini, Komplikacije poslije hijaluronskih filera, prikaz iz prakse), doktor Nenad Stanković (Hijaluronizada, klinička svojstva i primjena u rješavanju neželjenih rezultata i komplikacija nakon primjene hijaluroskih filera), doktor Rusto Senad Ljujković, stomatolog (Mono-mezo niti u perioralnoj regiji).

Na kraju, predavanje će održati doktor Tamara Mitranić na temu Izazovi u praksi kroz psihoološke, tehničke i moralne aspekte. Radi dan će zaključiti debata, u kojoj će moderator biti doktor Stanka Kovijanić, stomatolog i potpredsjednik CUDEL-a.
Drugog dana su na programu edukacije. Hends on trening I advanced, na kome će predavač biti doktor Vladimir Stojiljković. Teme su Napredna upotreba PRP (autologna plazma bogata trombocitima) i PRP sa dodatkom hijalurona (Cellular Matrixa) u regiji glave i vrata.
Hends on trening II advanced sa predavačem Nenadom Stankovićem. Tema su Napredna primjena hijaluronskih filtera u regiji lica i Tehnika iglom i kanilom.
Hends on trening III basic, na kome će predavanje imati doktorke Tamara Mitranić i Stanka Kovijanić. Tema je Dizajn usana i perioralne regije hijaluronskim filterom.
Na sajtu www.cudel.me možete da se on line prijavite za simpozijum.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -