fbpx
NaslovnaIntervjuCrna Gora će uskoro biti pozicionirana kao svjetski centar stomatologije

Crna Gora će uskoro biti pozicionirana kao svjetski centar stomatologije

Iako mlad, doktor stomatologije Miljan Mićunović postigao je više nego zavidne rezultate – našao se među 100 najboljih ljekara na svijetu! U razgovoru za Dnevne, Mićunović kaže da svako priznanje nosi dozu profesionalne satisfakcije.

“Posebno kada su ga, kao u ovom slučaju, dale kolege sa svih meridijana. Definitivno je pokazatelj da sam na pravom putu i da treba da nastavim“, rekao je dr Mićunović.
To što se našao na listi top 100 ljekara svijeta iz oblasti stomatologije, farmacije, optometrije, kiropraktike, medicine i filozofije zdravstva mnogo mu znači. Osim toga, smatra da je ovo značajno i za samu Crnu Goru.

Foto: dnevne.me
- Advertisement -

“Ovo je posebno bitno jer se niko naš do sada nije nalazio na jednoj ovakvoj listi. Nedavno smo primljeni u ZAGA centre izvrsnosti u rehabilitaciji implantatima najtežih slučajeva! Takvih je samo 50 centara u svijetu“.

On se i te kako vodi Hipokratovom zakletvom i uvijek je na raspolaganju svojim pacijentima. Kako kaže, vrlo često ima osjećaj da njegov radni dan i ne prestaje.
“Stalno sam radno aktivan ili pak uključen u druge projekte. Mogu vam reći da ste prvi kojima najavljujem da će Crna Gora uskoro biti pozicionirana kao svjetski centar stomatologije. Radimo na tome”.

Pojašnjavajući zašto je baš stomatologiju izabrao kao svoju profesiju, kaže da je u pitanju splet okolnosti, ali i porodično nasljeđe s obzirom na to da nije jedini stomatolog u porodici. Jednostavno se, kako kaže, to činilo kao pravi izbor. Dr Mićunović maksimalno je posvećen karijeri i poslu i smatra da nijedan uspjeh nije moguć bez odricanja i velikog truda.
“S obzirom na to da tako gledam na stvari, čini mi se da i nije bilo teško napredovati“.

Foto: Facebook

Dr Mićunović se trudi da isprati sve trendove i da ide u korak s vremenom i novim tehnologijama. Trudi se da na najbolji način ljudima predstavi koliko je zdravlje zuba važno.
“Kada su zubi u pitanju, estetika i zdravlje su usko povezani. Srećom, naši pacijenti su sve više svjesni uticaja koji zubi imaju na zdravlje, te mogu s ponosom reći da se i po tom pitanju usavršavamo.“
Iako svjestan dobrih rezultata koje ostvaruje u poslu kojim se bavi, na pitanje kako do uspjeha, skromno zaključuje:
“Ne znam, javiću vam kada napravim uspjeh“.
Za mlade i perspektivne ljude koji vole svoj posao, čime god se bavili, poručuje: “Pratite svoje snove!“

Izvor: Dnevne

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -