NaslovnaSavjetiConnectDental digitalna platforma za usavršavanje dostupna i na engleskom

ConnectDental digitalna platforma za usavršavanje dostupna i na engleskom

- Advertisement -

LANGEN – Digitalna platforma za elektronsko učenje i usavršavanje za stomatologe i zubne tehničare ConnectDental Campus, od sada je dostupna i u verziji na engleskom jeziku, objavljeno je na zvaničnom sajtu te kompanije.

Od jeseni 2015. godine, globalni distributer proizvoda i usluga zdravstvene zaštite Henri Šejn nudi visokokvalitetne edukativne sadržaje tipa elektronskih seminara, tzv. webinara koji se emituju uživo ili se mogu pojedinačno naručivati.

Do nedavno ta je ponuda postojala samo na njemačkom jeziku. Kompanija je nedavno objavila da je platforma, koja je namijenjena stomatološkim ordinacijama i laboratorijama od sada dostupna i na engleskom jeziku.

Pružanjem online obrazovanja, Henry Schein želi da poveća nivo digitalizacije u stomatologiji. U sklopu webinara, iskusni govornici i stručnjaci pružaju uvid u aktuelne teme koje se odnose na kliničke aspekte digitalnog radnog procesa u implantologije, inteligentan i otvoren proces upravljanja podacima za dentalne laboratorije, kao i predavanja o novim materijalima i opremi.

Korisnici ConnectDental Campus platforme dobijaju individualizovani pristup informacijama i mogu proširiti osnovno znanje ili unaprijediti svoje znanje kroz vebinare, odabrane na temelju njihovih interesovanja. Ponuda webinara i edukativnih videa na ConnectDental Campus platformi se stalno proširuje.

Sve potrebne informacije o načinima pristupanja i korišćenju ove elektronske učionice možete dobiti na zvaničnom sajtu kompanije.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -