fbpx
NaslovnaObavještenjaČitanost portala i dalje raste - za devet mjeseci smo premašili cijelu...

Čitanost portala i dalje raste – za devet mjeseci smo premašili cijelu 2020. godinu, novi klijenti iz Banjaluke, Herceg Novog, Sarajeva i Berana

Još jedan fantastičan mjesec je iza nas, kada je u pitanju čitanost portala www.stomatologija.me. Septembar smo okončali sa brojkom od 246.481, čime smo došli do 2.066.737 otvorenih stranica za devet mjeseci. Na taj način smo, već sada, uveliko nadmašili cijelu 2020. godinu (2.022.229).

U proteklom mjesecu su nam se pridružila četiri nova klijenta – iz Banjaluke, Herceg Novog, Sarajeva i Berana, koji su prepoznali značaj reklamiranja na najposjećenijem stomatološkom portalu na Balkanu.

Analitika za septembar 2021. godine
- Advertisement -

Zabilježili smo i veliki broj posjeta rubrici stomatološke ordinacije, posebno se to odnosi na Banjaluku i Sarajevo, a veliko interesovanje je bilo za stomatološke proizvode, jer smo svakog dana predstavljali po jedan od proizvoda distributera sa kojima sarađujemo. Nastavljamo da svaki dan u terminu od 9 do 9.30 sati objavljujemo na portalu po jedan stomatološki proizvod.

Regionalna viber grupu „Stomatologija.me – kursevi i seminari“, nastavila je da „raste“, na korak smo od 1.000 članova. Grupa je napravljena sa ciljem da na jednom mjestu dobijate sve informacije vezane za edukativne skupove (seminari, kursevi, kongresi), koji se organizuju u regionu i na Balkanu.

Analitika za period januar – septembar 2021. godine

Ukoliko i Vi želite da se priključite, dovoljno je da pošaljete viber poruku na broj telefona +382 67 002 100 (sms/viber).

Što se tiče septembra, opet smo se najviše čitali u Bosni I Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori. Potom su slijedili Hrvatska, Slovenija, Makedonija, Njemačka, Austrija, SAD, Švedska… Kada su gradovi u pitanju, prednjačili su Beograd, Banjaluka, Sarajevo i Podgorica. Čitali smo se i u Zagrebu, Ljubljani, Skoplju, Budvi, Splitu, Novom Sadu…

Analitika za 2020. godinu

Brojke o čitanosti za prvih devet mjeseci 2021. godine su potvrda da smo sa pravom portal broj jedan, kada je u pitanju stomatologija na prostoru bivše Jugoslavije, ali i šire. Trudićemo se da i u narednom period budemo aktuelnim i prenesemo sve aktuelnosti iz svijeta stomatologije, edukativne tekstove o važnosti oralnog zdravlja, savjete…

Potrudićemo se da nastavimo dosadašnji trend, a čitaoci treba da nastave da nas prate, kako bi u svakom trenutku bili na izvoru aktuelnih informacija vezanih za stomatologiju.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -