NaslovnaSavjetiCilj nam je da postanemo lideri u edukaciji u Crnoj Gori i...

Cilj nam je da postanemo lideri u edukaciji u Crnoj Gori i regionu

- Advertisement -

Firma Epsilon Research International iz Beograda je osnovana 2005. godine, a 60 mjeseci kasnije postaje distributer za MIS Implants Technologies. Od tada do danas, bilježi konstantan rast. Mis implanti su sve traženiji, a mali ali odbrani tim se trudi da svakog saradnika ispoštuju i da na vrijeme dobije ono što želi.

Za sada im to polazi za rukom, pa u firmi ne kriju zadovoljstvo zbog toga. Sredinom prošle godine, Epsilon Research International je otvorio predstavništvo u Podgorici, a naredni zadatak je otvaranje edukativnog centra u glavnom gradu Crne Gore.

„Cilj nam je da postanemo lider u edukaciji, kako u Podgorici, tako i u čitavoj Crnoj Gori i regionu. Želimo, takođe, i da doktori iz Srbije krenu da dolaze u naš edukativni centar i da to ne bude samo običan kurs, već da krenemo u druženje od splavarenja Tarom, pa preko Žabljaka, onda dođemo u Podgoricu i naučimo nešto, da bi se na kraju spustili do mora, kako bi sve skupa bilo interesantnije. Drugi cilj nam je proširenje asortimana odnosno programa koji ćemo prodavati i distribuirati. Mogu da najavim da smo u pregovorima sa jednom od vodećih firmi kada su u pitanju intraoralni skeneri i da ćemo biti prva firma koja će imati registrovan intraoralni skener. Takođe, cilj nam je da ordinacija dobije kompletnu uslugu od Epsilona Podgorica, znači od potrošnog materijala, implantata, opreme. Nadamo se da ćemo proširiti tim u Podgorici. To su nam neki planovi za budućnost. Pozivamo sve mlade doktore, koji su željni edukacije i proširenja znanja, da dođu u naš edukativni centar. Tu će biti organizovana kako obuka iz implantologije, tako i brušenja zuba, endodoncije i sve što ih bude interesovalo“, rekao je za naš portal Bojan Drašković, stručni saradnike u firmi Epsilon Research International.

Tu nije kraj, kada su u pitanju noviteti. Uskoro će se na tržištu pojaviti nešto što do sada nijedan implantološki sistem nema.
„Mis je uveo dva noviteta i čekamo dokumenta za registraciju za cijelu Evropu, tako da se nadamo da će do kraja godine biti registrovano i u Srbiji i u Crnoj Gori. To će biti novo, jedinstveno na tržištu i to, za sada, nijedan implantološki sistem nema. Uz implantat će da stižu i boreri za jednokratnu upotrebu, sterilni i neće više doktorova briga biti set kojim se ugrađuju, već će sve dobiti uz implantata, a cijena će ostati ista, neće se mijenjati“.

Korona je ostavila traga u čitavoj Evropi i svijetu na sve djelatnosti, ali Epsilon Research International se izdvaja među rijetkima koji su i u toj situaciji poslovali sjajno.
„Mogu da se pohvalim da je naša firma, iako je korona na globalnom nivou pogodila sve djelatnosti, u 2020. i 2021. godini imala znatno veći rast od očekivanog i u Srbiji i u Crnoj Gori. Nadam se da ćemo i u 2022. nastavi u tom pravcu“.

Glavni razlog zašto se bilježi konstantan rast jeste i činjenica da je Epsilon tim svim svojim klijentima na raspolaganju praktično 24 sata.
„Ono što je cilj Epsilon tima jeste da doktori poslije edukacije budu osposobljeni za samostalnu ugradnju implantata. Trudimo se da na tržište donesemo nešto što se zove usluga, da smo uvijek dostupni i slobodno mogu da kažem da se izdvajamo od drugih, jer smo moj tim i ja izuzetno požrtvovani i spremni smo na saradnju. Stomatolog i pacijent su nam uvijek na prvom mjestu i ne smije ništa da nedostaje i ne smije da se čeka. U roku od nekoliko sati smo spremni da reagujemo i dostavimo potrebni materijal. Što se tiče Mis implantata, sistem je jednostavan. Dovoljno je nekoliko sati edukacije da bi doktori bili spremni za ugradnju. Sama skraćenica MIS je Make It Simple i time je sve rečeno“, zaključio je Bojan Drašković.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -