Naslovna Obavještenja Budite dio prve generacije specijalista za digitalnu izradu zuba

Budite dio prve generacije specijalista za digitalnu izradu zuba

Zubotehnička škola u Beogradu je upisala 20 polaznika za specijalizaciju za digitalnu izradu zuba. Ostalo je mjesta za još 40, pa je važno da na vrijeme obezbijedite sebi učenje u najelitnijoj školi u Srbiji.

Foto: zts.edu.rs

Potrebno je da popunite aplikacioni obrazac na upis za specijalizaciju, a potom ga proslijedite na e-mail: specijalizacija.zts@gmail.com.

Prvih 10 koji to urade, dobiće 10% popusta. Znanje o digitalnoj izradi zuba se ne stiče, već se osvaja.

Budite i vi umjetnici za dizajn zubno-protetskih nadoknada. Radi se o jednom od najprestižnijih zanimanja u Evropi. Rad u mirnom i kreativnom ambijentu prilagođen samo vašim potrebama. Prilagodljivo radno vrijeme, neprestani izazovi i odlična zarada.

- Advertisment -

POPULARNO

Loše navike sa kojima bi trebalo da prestanete radi zdravijih zuba

Stomatolozi često primaju pacijente sa istrošenim zubima, povredama zuba, karijesima, pukotinama zuba i bolesnim desnima. U nekim slučajevima,...

Kako pandemija SARS-CoV-2 utiče na penzionisanje u stomatologiji?

Kada se počela primjenjivati široka obustava rada radi suzbijanja pandemije SARS-CoV-2, broj nezaposlenih u mnogim zemljama se brzo povećavao.

Sve što trebate znati prije ugradnje zubnih implantata

Zubni implantati su titanijumske nadoknade koji se ugrađuju u viličnu kost, kako bi zamijenili korijene zuba koji nedostaju.

Webinar: “Soft-Tissue Reconstruction at Implant Site”

Geistlich Webinar World Tour 2020 nastavlja se 25. avgusta. Nova tema je „Soft-Tissue Reconstruction at Implant Site”, a...
- Advertisment -