Naslovna Edukacija Bliži se Competence in Esthetics: Postanite dio najelitnijeg karavana svijeta dentala

Bliži se Competence in Esthetics: Postanite dio najelitnijeg karavana svijeta dentala

Spremite se za još jedan veliki događaj ove godine. Ovogodišnje najveće eduktivno okupljanje stomatologa i zubnih tehničara zakazano je za 10. novembar, a riječ je, naravno, o beogradskom izdanju simpozijuma Competence in Esthetics.

Competence će se održati u hali Bellexpocentra, a naziv ovogodišnjeg simpozijuma je Competence in Digital. IvoclarVivadent, kao organizator ovog značajnog događaja svakako spada u predvodnike digitalne stomatologije i zubne tehnike, pa ovakav naziv nije slučajan. Takođe, i sama predavanja opravdavaju naslov, pa će posjetioci moći da čuju predavanja nekoliko međunarodno priznatih stručnjaka koji će govoriti o različitim tehnikama digitalnog oblikovanja osmijeha pomoću CAD/CAM tehnologije.

U sklopu Competence in Esthetics simpozijuma imaćete priliku da čujete predavanja nekih od najboljh stručnjaka iz oblasti estetske stomatologije. Teme će biti u vezi sa umjetnosti oblikovanja osmjeha, a biće predstavljeni najnoviji trendovi i koncepti na stvarnim laboratorijskim primjerima.

Program možete pogledati na ovom linku.

Predavači

  • Dr. Galip Gurel (Turska),
  • Assoc. Prof. Stefan Koubi (Francuska),
  • Hilal Kuday (Turska),
  • Florin Cofar (Rumunjska),
  • Lóránt Stumpf (Mađarska),
  • Domenico Vinci & Dr. Milena Fandiño Rodelo Vinci (Švajcarska)
  • Pontus Degerlund (Finska)
  • Dr Eric van Dooren (Belgija)

Ovdje možete vidjeti biografije predavača i teme o kojima će govoriti na simpozijumu.

Niže cijene za čitaoce portala Stomatologija.me

Predavači će svim zainteresovanim, odnosno prisutnim na ovom simpozijumu prikazati detaljna objašnjenja složenih postupaka, što će omogućiti njihovu primjenu u ordinaciji ili laboratoriji.

Ove godine u organizatori su preproznali značaj i našeg djelovanja na polju informisanja pa smo akreditovani da kao gosti/novinari prisustvujemo ovom velikom događaju. Osim toga, bićemo i jedan od medijskih pokrovitelja. U tom smislu možete očekivati kratke i opširne izvještaje sa lica mjesta, a ukoliko bude prilike, objavićemo i uživo javljanja sa samog događaja.

Takođe, za naše čitaoce obezbijeđene su posebne pogodnosti, pa će svi čitaoci portala Stomatologija.me ulaznicu moći da kupe po sniženoj cijeni od 120 eura, iako karta nakon 01.10. staje 150 eura. Kontakt osoba je dr Danijela Drakulić Čikara, a možete je kontaktirati putem e-maila na adresu danijela.drakulic@externals.ivoclarvivadent.com.

Svi oni koji žele da postanu dio najelitnijeg karavana svijeta dentala to mogu uraditi uraditi putem e-maila na adresu ciebelgrade@gmail.com, a možete kontaktirati i nekog od ovlašćenih IvoclarVivadent distributera.

Na ovom linku možete ostvariti direktnu prijavu.

Takođe, za sve dodatne informacije možete se obratiti dr Danimiru Jevremoviću putem e-maila na adresu danimir.jevremovic@ivoclarvivadent.com.

- Advertisment -

POPULARNO

Žvakanje zvakaće gume bez šećera, može pomoći u smanjenju napada kiseline u ustima

Pandemija koronavirusa promijenila je mnoge aspekte života, ali bi, takođe, mogla da ima značajan uticaj na zdravlje usta.

Webinar: Kako uvrstiti non-surgical estetski face design u svakodnevnu stomatolološku praksu

Uvodni AFD webinar, u sklopu promocije Foundation course-a AFD (Academy of Face Design London sa sertifikatom CPD Member UK), biće održan sutra...

Komfor i kvalitet života pacijenta nakon upotrebe lasera je neuporedivno bolji, neko poslije skalpela, igle i konca

Laser predstavlja evoluciju u dentalnoj medicini i predstavlja podršku standarnim stomatološkim procedurama. U poređenju sa tradicionalnim metodama i...

Zakašnjelo nicanje zuba predstavlja stanje za koje je neophodno utvrditi uzrok i zavisno od toga, započeti sa terapijom

Šesti mjesec je karakterističan period zbog nicanja prvih zubića, ali stručnjaci navode da, može doći do toga da vas zubići iznenade i...
- Advertisment -