NaslovnaEdukacijaBeograd domaćin 21. Kongresa stomatologije Srbije

Beograd domaćin 21. Kongresa stomatologije Srbije

- Advertisement -

Stomatološka komora Srbije u saradnji sa Stomatološkim fakultetom Univerziteta u Beogradu organizovati 21. KONGRES STOMATOLOGA SRBIJE (20.10 – 23.10. 2022. godine, Beograd, Srbija).

Planirano je da se kongres ove godine održi u kombinovanom (hybrid) modelu – određeni broj posetilaca ( PRVIH 700 KOJI SE PRIJAVE) moći će da prisustvuju Kongresu uživo u hotelu “Mona Plaza” u Beogradu, a ostali učesnici će Kongres moći da prate preko onlajn platforme u formi vebinara.

Zdravstveni savjet Srbije akreditovao je program 21. Kongresa Stomatologa Srbije pod akreditacionim brojem: V-1696/22- II i prateći skup u okviru Kongresa – međunarodni kongres – „EODCv4.0” pod akreditacionim brojem: V-1697/22-II sa ukupno 20 KME bodova. Kongres su kao suorganizatori podržali Hrvatska komora dentalne medicine, Stomatološka komora Makedonije, Stomatološka komora Crne Gore, Komora doktora stomatologije Republike Srpske, Stomatološka komora Federacije Bosne i Hercegovine i Udruženje stomatologa Larise iz Grčke.

Takođe, podršku Kongresu daju Ljekarska komora Srbije, Farmaceutska komora Srbije, Komora Biohemičara Srbije i Komora medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Srbije. Stomatološka Komora Srbije je uspjela u svojoj namjeri da Kongres stomatologa Srbije bude najvažniji datum u kalendaru stomatoloških događanja u Srbiji.

Želja je da na Kongresu budu predstavljeni rezultati rada stomatologa, podijeljena iskustva, predstavljena nova saznanja i aktuelna naučna dostignuća u savremenoj svjetskoj stomatologiji sa ciljem da Kongres bude mjesto okupljanja i saradnje svih stomatologa i saradnika bez obzira da li dolaze iz privatne ili državne prakse ili sa nekog od fakulteta.

Organizatori žele i da medicinske i stomatološke sestre i zdravstveni tehničari prisustvuju Kongresu jer su se potrudili da i za njih obezbijede veoma interesantne teme. I ove godine očekuje se prisustvo preko 2000 učesnika iz Srbije i zemalja iz regiona, kao I veliki broj pozvanih predavača i vrhunskih stručnjaka iz Srbije i inostranstva. Stomatološka Komora Srbije će, kao i do sada, uz popularnu cijenu kotizacije obezbijediti visok stručni I naučni nivo Kongresa–EODC.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -