fbpx
NaslovnaObavještenjaU Beogradu u četvrtak počinje 19. Kongresa stomatologa Srbije i traje do...

U Beogradu u četvrtak počinje 19. Kongresa stomatologa Srbije i traje do 3. oktobra

- Advertisement -

Stomatološka komora Srbije će u saradnji sa Stomatološkim fakultetom Univerziteta u Beogradu organizovati 19. Kongres stomatologa Srbije, koji je na programu od 1. do 3. oktobra ove godine u Beogradu.

Zdravstveni savjet Srbije akreditovao je ovaj skup pod akreditacionim brojem: V-1454/20-II i prateće skupove u okviru Kongresa (pretkongresni međunarodni simpozijum „Dječija i preventivna stomatologija – praktično i konkretno” pod akreditacionim brojem: V-1454/20-II i postkongresni međunarodni simpozijum – „Sinergija 3.0” pod akreditacionim brojem: V-1456/20-II ) sa ukupno 22 KME boda.

Kongres će se, prvi put na ovim prostorima, održati preko onlajn platforme – u formi vebinara.

I ove godine očekuje se da će se prijaviti više od 2000 učesnika iz Srbije i zemalja regiona, a na Kongresu će učestvovati i veliki broj pozvanih predavača i vrhunskih stručnjaka iz Srbije i inostranstva.

Kongres su kao suorganizatori podržali Hrvatska komora dentalne medicine, Stomatološka komora Sjeverne Makedonije, Stomatološka komora Crne Gore, Komora doktora stomatologije Republike Srpske, Stomatološka komora Federacije Bosne i Hercegovine i Udruženje stomatologa Larise iz Grčke.

Stomatološki fakultet u Beogradu (Foto: stomf.bg.ac.rs)

Podršku Kongresu, takođe, daju Ljekarska komora Srbije, Farmaceutska komora Srbije, Komora Biohemičara Srbiije i Komora medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Srbije

Stomatološka komora Srbije je, kao i do sada, obezbijedila visok stručni i naučni nivo Kongresa.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -