Naslovna Obavještenja Beograd domaćin 19. Kongresa stomatologa Srbije

Beograd domaćin 19. Kongresa stomatologa Srbije

Stomatološka komora Srbije će u saradnji sa Stomatološkim fakultetom Univerziteta u Beogradu organizovati 19. Kongres stomatologa Srbije, koji je na programu od 1. do 3. oktobra ove godine u Beogradu.

Zdravstveni savjet Srbije akreditovao je ovaj skup pod akreditacionim brojem: V-1454/20-II i prateće skupove u okviru Kongresa (pretkongresni međunarodni simpozijum „Dječija i preventivna stomatologija – praktično i konkretno” pod akreditacionim brojem: V-1454/20-II i postkongresni međunarodni simpozijum – „Sinergija 3.0” pod akreditacionim brojem: V-1456/20-II ) sa ukupno 22 KME boda.

Kongres će se, prvi put na ovim prostorima, održati preko onlajn platforme – u formi vebinara.

I ove godine očekuje se da će se prijaviti više od 2000 učesnika iz Srbije i zemalja regiona, a na Kongresu će učestvovati i veliki broj pozvanih predavača i vrhunskih stručnjaka iz Srbije i inostranstva.

Kongres su kao suorganizatori podržali Hrvatska komora dentalne medicine, Stomatološka komora Sjeverne Makedonije, Stomatološka komora Crne Gore, Komora doktora stomatologije Republike Srpske, Stomatološka komora Federacije Bosne i Hercegovine i Udruženje stomatologa Larise iz Grčke.

Stomatološki fakultet u Beogradu (Foto: stomf.bg.ac.rs)

Podršku Kongresu, takođe, daju Ljekarska komora Srbije, Farmaceutska komora Srbije, Komora Biohemičara Srbiije i Komora medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Srbije

Stomatološka komora Srbije će, kao i do sada, uz popularnu cijenu kotizacije obezbijediti visok stručni i naučni nivo Kongresa.

Učešće i registraciju za Kongres možete izvršiti preko sajta 19. Kongresa stomatologa Srbije, klikom na link.

- Advertisment -

POPULARNO

Loše navike sa kojima bi trebalo da prestanete radi zdravijih zuba

Stomatolozi često primaju pacijente sa istrošenim zubima, povredama zuba, karijesima, pukotinama zuba i bolesnim desnima. U nekim slučajevima,...

Kako pandemija SARS-CoV-2 utiče na penzionisanje u stomatologiji?

Kada se počela primjenjivati široka obustava rada radi suzbijanja pandemije SARS-CoV-2, broj nezaposlenih u mnogim zemljama se brzo povećavao.

Sve što trebate znati prije ugradnje zubnih implantata

Zubni implantati su titanijumske nadoknade koji se ugrađuju u viličnu kost, kako bi zamijenili korijene zuba koji nedostaju.

Webinar: “Soft-Tissue Reconstruction at Implant Site”

Geistlich Webinar World Tour 2020 nastavlja se 25. avgusta. Nova tema je „Soft-Tissue Reconstruction at Implant Site”, a...
- Advertisment -