NaslovnaObavještenjaApril - Prvi put smo imali preko 400.000 otvorenih stranica i preko...

April – Prvi put smo imali preko 400.000 otvorenih stranica i preko 90.000 pojedinačnih ulazaka, mahom pacijenata

- Advertisement -

Portal stomatologija.me postoji sedam i po godina i prošao je trnovit put do sadašnjih visina. Preležao je „dječije bolesti“, savladao raznorazne prepreke, rastao iz dana u dan.

Uredništvo je uložilo ogroman trud i rad da, uz pomoć klijenata i saradnika, postane najčitaniji stomatološki portal na Balkanu. Čitanost je bila svakim danom sve veće i veća, iz mjeseca u mjesec smo rušili rekorde po broju otvorenih stranica. Tako će april mjesec ostati zlatnim slovima ispisan.

Prvi put smo „probili“ brojku od 400.000 otvorenih stranica – 415.328. Ova cifra je velika satisfakcija za uloženi rad, ali i obaveza da i dalje nastavimo u istom pravcu i zadržimo primat kada su stomatološki portali u pitanju.

Svega ovoga ne bi bilo bez vjernih čitalaca, koji su prepoznali kvalitet i u svakom trenutku su mogli da dobiju aktuelne informacije iz svijeta stomatologije, informišu se od cijenama stomatoloških usluga, dobiju savjete vezane za oralno zdravlje, savjete stomatologa…

Tradicija nije iznevjerana, najviše posjeta bilo je iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore, a kada su gradovi u pitanju, prednjačili su Beograd, Banjaluka, Sarajevo, Podgorica…

Imali smo preko 90.000 pojedinačnih ulazaka, a u 80% slučajeva u pitanju su bili pacijenti, koji su se interesovali za prezentacije stomatoloških ordinacija i usluge koje pružaju. Tako je svaka od njih imala od tri do pet pregleda na dnevnom nivou.

Kada su stomatolozi u pitanju, veliko interesovanje je bilo za priključenje viber grupi „Stomatologija.me – kursevi i seminari“. Grupa je nastavila da „raste“ i sada broji preko 1.130 članova.

Napravljena je sa ciljem da se na jednom mjestu dobiju sve informacije vezane za edukativne skupove (seminari, kursevi, kongresi), koji se organizuju u regionu i na Balkanu. Ukoliko i Vi želite da se priključite, dovoljno je da pošaljete poruku na broj +382 67 002 100 (sms/viber/whatsapp).

Impozantne brojke, odnosno čitanost koju imamo iz mjeseca u mjesec nam daju motiv da budemo još bolji. Potrudićemo se da nastavimo dosadašnji trend, a naši čitaoci treba, kao i do sada, da nastave da nas prate, kako bi u svakom trenutku bili na izvoru pravih informacija iz svijeta stomatologije.      

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -