NaslovnaObavještenjaADA FDI 2021 Svjetski stomatološki kongres na program od 26. do 29....

ADA FDI 2021 Svjetski stomatološki kongres na program od 26. do 29. septembra

- Advertisement -

Uskoro počinje Svjetski stomatološki kongres ADA FDI 2021, https://2021.world-dental-congress.org/ koji će se elektronski održati od 26. do 29. septembra.

Gospodin Enzo Bondioni, Izvršni direktor FDI kolegama širom svijeta uputio je poziv sa željom da ovaj, po prvi ikada, 100% virtuelni svjetski stomatološki kongres učine što uspješnijim. Poručio je:

“Da bi doživjeli ovo jedinstveno globalno emitovanje, učesnici se moraju unaprijed registrovati i nadamo se da će to biti u što većem broju. Sve članice FDI, mogu što je moguće više podstaknuti svoje članove da se angažuju i uzmu učešće u ovoj edukaciji. Izložba stomatološke opreme i materijala će se, takođe, održati putem iste platforme kroz virtuelni događaj, obezbjeđujući besprjekorno iskustvo za učesnike kroz demonstraciju proizvoda u interakciji sa izlagačima.

Sa preko 100 govornika, 200 ponuda kurseva i preko 140 CE bodova na raspolaganju, ovo je zaista kontinuirana edukacija bez premca. Da vas podsjetim, prvi put u istoriji, naučni program Svjetskog stomatološkog kongresa će za sve registrovane delegate biti dostupan uživo i na zahtjev 60 dana nakon zvaničnih događaja, nudeći učesnicima mogućnost da prisustvuju predavanjima po njihovom nahođenju i prema njihovom ličnom rasporedu.

Iskoristite posebnu ponudu za registraciju

*Obavjestite svoje članove da trenutno pokrećemo posebnu ponudu gdje, ako se registruju https://2021.world-dental-congress.org/…/registration…/ za potpuno virtuelno specijalno izdanje Svjetskog stomatološkog kongresa 2021. do 31. avgusta (23:59 CEST) dobiće ekskluzivni status pristalice VIP kongresa za događaj 2023. godine koji će se održati u Sidneju, Australija https://www.fdiworlddental.org/want-be-congress-vip-2023

*Štaviše, jednom registrovani, automatski će biti uključeni u nagradnu igru, što im daje šansu da osvojite turneju prije ili poslije Kongresa, 2023. za dvije osobe sa boravkom od tri noći u ekskluzivnom hotelu sa četiri zvjezdice sa domaćim letovima iz i za Sidnej.

Podijelite ovu vezu svojim članovima kako biste osigurali da što veći broj ljudi ima koristi od posebne ponude za registraciju: https://2021.vorld-dental-congress.org/…/registration…/

Svi mi iz Svjetske stomatološke federacije FDI želimo da vam se zahvalimo na pomoći u povećanju naših napora da učinite ovaj prvi virtuelni svjetski stomatološki kongres što uspješnijim”, zaključio je Bondioni.

Izvor: Komora doktora stomatologije Republike Srpske

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -