NaslovnaEdukacijaVetmetal i Udruženje stomatologa Srbije organizuju seminar o periodontalnoj i implantološkoj hirurgiji

Vetmetal i Udruženje stomatologa Srbije organizuju seminar o periodontalnoj i implantološkoj hirurgiji

- Advertisement -

Distributerska kompanija Vetmetal u saradnji sa Udruženjem stomatologa Srbije narednog petka, 19. maja, organizuje jednodnevni seminar na temu “Najčešće intervencije i kliničke indikacije u periodontalnoj i implantološkoj hirurgiji”, a predavač na seminaru biće dr David Botond Hangyasi.

Kurs će trajati do devet do 19 časova, a održaće se u hotelu Falkensteiner. Riječ je o programu kontinuirane edukacije B-908/16-II akreditovanom za stomatologe, medicinske i stomatološke sestre.

Teorijski dio biće završen u 14 časova nakon čega slijedi praktični kurs “Gingivalna recesija”. Kotizacija za seminar iznosi 2.000 dinara, dok je za učesnike kursa predviđena kotizacija od 150 eura.

Uplate se mogu izvršiti žiro račun Udruženja stomatologa Srbije, a broj računa je 205-41887—42, sa pozivom na broj 0212. Svrha uplate „Program KME“.

Predviđena je i dodjela sertifikata, a potvrdu o učršću će dobiti svi učesnici sa plaćenom kotizacijom  koji su se registrovali. Prijava koja uključuje ime, prezime i broj licence, može se izvršiti na broj telefona 011 3613 799 ili putem e-maila na adresu eduacija@vetmetal.com.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -