NaslovnaEdukacijaUskoro počinje III Regionalni kongres „Heroes day“

Uskoro počinje III Regionalni kongres „Heroes day“

- Advertisement -

III Regionalni kongres “Heroes day” u organizaciji kopmanija Zirkozahn i Mikodental, biće organizovan u Beogradu 24. juna u hotelu Zira, saopštili su organizatori.

Kako stoji u njihovom sopštenju riječ je o najvećem CAD/CAM događaju sezone.

– Poslušajte predavanje vlasnika kompanije Zirkozahn, MDT Enrica Stegere  i radite u kompletno namještenoj Zirkonzahn digitalnoj  zubnoj tehnici. Upoznajte jednog od prvih Zirkonzahn stručnjaka Marca Heidela iz Italije i saznajte novosti o digitalnom worflow procesu – navode u Mikodentalu.

Dalje se navodi da učesnike očekuju dvije premijere: novog i namanjeg, najpreciznijeg skenera na tržištu i upgrade starog na nove kamere, kao i novog cirkona i materijala: Prettan, Anterior, Multistratum, Sintermetall, akrilat za proteze i plastike Multistratum. Riječ je o, kako se navodi, materijalima sa besprekornom estetikom i vrunskim kvalitetom. Prisutni će moći i da vide prezentacije i testiranje novih softvera: Model Maker, Zirkonzahn.Modellier i novi softver za frezovanje.

Kotizacija

Rana kotizacija do 15. juna iznosi 69 eura, dok će nakon toga, do 20. juna koštati 100 eura. Broj mjesta je ogrničen, a svi učesnici će dobiti međunarodno priznati Zirkonzahn sertifikat. Kotizacija, osim sertifikata, uključuje predavanja, praktični i terorijski dio, CAD/CAM live demo, isporbavanje softvera, prezentaciju Face Huntera, PlaneSystem, Zirkonzahn Implant –Planner software, rad sa novim materijalima i kafe pauze.

Prijave i informacije

Srbija, Crna Gora, Makedonija

Mikodental Dental Depot

Marko: +381 15 345 123

Bosna i Hercegovina

Mikodental BH

Irma: +381 61 244 814

Hrvatska i Slovenija

Cirkon Dental

Mario: +385 91 54 64 696

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -