NaslovnaObavještenjaUskoro novi Dentsply Sirona Night

Uskoro novi Dentsply Sirona Night

- Advertisement -

Kompanija DentsplySirona i ove godine organizuje tradicionalni DENTSPLY SIRONA NIGHT godišnji event namijenjen stomatolozima i zubnim tehničarima. Ovogodišnje druženje je zakazano za 14. septembar, a domaćin će biti Madlenianum Opera & Theatre.

Stomatolozi koji budu pristutni biće u prilici da čuju dva predavanja, i to prof. dr sci. Ivice Anić koji će govoriti na temu “Jednoposjetna endodontska terapija i restauracija zuba – korak po korak” i dr med. dent. Dubravka Jurišića koji je pripremio “Prikazivanje slučajeva i tijek od dijagnostike do protetskog nadomjestka”.

Predavanja za stomatologe će se održati u Velikoj sali.

Kada je riječ o zubnim tehničarima, za njih je obezbijeđena sala Studio u kojoj će takođe biti održana dva predavanja, “Od prototipa do vrhunske estetike – Dentsply Sirona materijali” DT Darka Mehuna i “Digitalna morfologija – od skeniranja do završnog rada” DT Luke Melik.

Program

  • 17:30 – 18:00 Registracija
  • 18:00 – 19:00 Predavanje 1 (Velika sala/sala Studio)
  • 19:00 – 19:15 Pauza
  • 19:15 – 20:15 Predavanje 2 (Velika sala/sala Studio)
  • 20:15 – 23:00 Neformalni dio i zakuska uz Sashku Janx i bend Profesori

Kotizacja

Ulaz na ovaj dgađaj je besplatan pa organizatori mole sve zaintersiavane da na vrijeme potvrde učešće zbog ograničenog broja mjesta. Prilikom porijave potrebno je navesti profesiju kako bi se rezervisai tačan broj mjesta u salama.

Kontakti

Kontak osoba za sve detalje i informacije koje su Vam potrebne je marketing sssistant Dentsply Sirona CEE South, Marija Dalić, koju možete kontaktirati putem e-maila na adresu marija.dalic@dentsplysirona.com, ili putem telefona pozivom na broj +385 91 1514 528.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -