NaslovnaEdukacijaUdruženje stomatologa Srbije u subotu organizuje simpozijum „Stomatologija u praksi“

Udruženje stomatologa Srbije u subotu organizuje simpozijum „Stomatologija u praksi“

- Advertisement -

Udruženje stomatologa Srbije organizovaće u subotu 10. sptembra u Vrnjačkoj Banji nacionalni simpozijum na temu „Stomatologija u praksi“. Rukovodilac programa je dr sci.stom.prim.dr Jasmina Tekić.

simpozijumPredavanja će se održati u hotelu „Breza“, a biće riječi o pet tema iz oblasti stomatologije i zubne tehnike. Kao predavači su najavljeni stručnjaci iz ovih oblasti pa će na temu „Ortodontski tretmanni osoba sa disfunkcijama temporo mandibularnog zgloba“ govoriti prof. dr Predrag Nikolić, dok će spec. strukovnih studija Srđan Anđelkov upoznati učesnike simpozijuma sa manuelnim terapijama temporo mandibularnog zgloba.

Nakon toga asistent dr Aleksandra Čairović održaće predavanje o „Zaštiti na radu stomatološkog osoblja – specifičnosti i prevencija“, a nakon nje će dr Mirko Medić govoriti o „Endo-krunama i CAD/CAM tehnologiji u praksi“. Poslednji će govoriti doc. dr Zoran Mandinić na temu „Specifični tretmani u dječjoj stomatologiji  – protetsko zbrinjavanje“.

Simpozijum se organizuje u okviru Programa kontinuirane edukacije i akreditovan je za stomatologe, medicinske tehničare i stomatološke sestre sa četiri bodova. Za učesnike je predviđena kotizacija, a uplata se vrši na žiro račun Udruženja stomatologa Srbije 205-41887-42 sa pozivom na broj 1009, svrha uplate „program KME“. Kotizacija staje 1500 dinara sa PDV-om.

Potvrdu o učešću će dobiti svi učesnici sa plaćenom kotizacijom koji su se registrovali. Prijave se vrše na broj telefona 011/ 2682-984, ili na mailove: kmestom@gmail.com i znanjestomatolog@gmail.com.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -