fbpx
NaslovnaEdukacijaUdruženje endodontista Srbije organizuje kurs iz endodoncije "Mašinska preparacija kanala primjenom jednog...

Udruženje endodontista Srbije organizuje kurs iz endodoncije “Mašinska preparacija kanala primjenom jednog osnovnog rotirajućeg instrumenta”

- Advertisement -

Jednodnevni kurs iz endodoncije “Mašinska preparacija kanala primjenom jednog osnovnog rotirajućeg instrumenta” u organizaciji Udruženja endodontista Srbije održaće se naredne subote u prostorijama kompanije Denty Gold u Beogradu u ulici Janka Veselinovića 1, sa početkom u 11 sati, saopštili su organizatori.

doc. dr Katarina Beljić-Ivanović

Kako je najavljeno, predavači i rukovodioci kursa su poznati srpski stručnjaci iz oblasti endodoncije prof. dr Vladimir Ivanović i doc. dr Katarina Beljić-Ivanović. Tokom trajanja seminara biće organizovano predavanje i praktični kurs.

Sadržaj predavanja:

  • Ključni principi i koncepti endodoncije novog milenijuma.
  • Osnovni tipovi, konstrukciona rešenja rotirajućih Ni-Ti instrumenata i vodeće mašinske tehnike.
  • ProTaper Next: Ni-Ti instrument sa ekscentričnom osom rotacije i pokretima vijuganja u kanalu
  • Sekvence i metodologija rada sa ProTaper Next- sistemom i X-Smart Plus endo-motorom.

Praktični dio kursa:

Individualni rad na plastičnim blokovima i ekstrahovanim zubima uz asistenciju. Opremu obezbeđuje Denty/GoldDental. ProTaper Next komplet ostaje u trajnom vlasništvu polaznika. Insistiramo da polaznici sa sobom ponesu po najmanje jedan jednokoreni zub sa urađenom trepanacijom!

Broj učesnika je ograničen pa je potrebno na vrijeme obezbijediti mjesto avansnom uplatom pune cijene kursa od 7.000,00 dinara (sa PDV-om) najkasnije do 22 .februara na račun Udruženja endodontista Srbije: br. 205-156091-34; PIB:106249400; svrha: „kurs iz endodoncije“.

Prije uplate, kako navode organizatori, potrebno ih je kontaktirati organizatore kako bi provjerili da li ima slobodnih mjesta. Kontakt je moguće uspostaviti na broj 011/242-1295 kod Slađane Spasić iz kompanije Denty Gold i na e-mail sladjana.spasic@denty-golddental.com. Takođe, možete kontaktirati i prof. dr Vladimira Ivanovića na broj 063/8254-994 odnosno putem e-maila na adresu vladaivanovic@hotmail.com.

Svi učesnici koji završe ovaj kurs dobijaju sertifikat akreditovan od strane ZSS V-871/16-II sa šest bodova, koji se verifikuje potpisom Rukovodioca programa kontinuirane edukacije, prof. dr Vladimira Ivanovića i pečatom Udruženja endodontista Srbije.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -