NaslovnaObavještenjaU Podgorici otvoren savremeni Implantološki centar "Apolonia plus"

U Podgorici otvoren savremeni Implantološki centar “Apolonia plus”

- Advertisement -

Podgorička ordinacija “Apolonia” na čijem čelu se nalazi dr Branko Rašović otvorila je novi savremeni implantološki centar “Apolonia plus” u ulici Miljana Vukova 19, saopštili su u ordinaciji.

dsc_9239Riječ je o medicinskom centru u kojem ćete moći da dobijete usluge iz oblasti implantologije, oralne hirurgije, maksilofacijalne hirurgije, parodontologije, opšte stomatologije kao i antiaging procedure.

– Ovaj Implantološki centar nastao je kao rezultat uspješne saradnje specijalističke stomatološke ordinacije “Apolonia” koja u Crnoj Gori postoji već 30 godina sa beogradskom specijalističkom ordinacijom za maksilofacijalnu hirurgiju “Beograd Centar” – kazao je vlasnik ovog Centra dr Branko Rašović.

Kako je naveo dr Rašović, prednost ovakvog koncepta pružanja stomatoloških usluga je to što je pacijentima sve dostupno na jednom mjestu – kako u dijagnostičkom tako i u terapijskom dijelu.

Da je riječ o savremenom centru govori i podatak da će niz usluga moći da se uradi uz pomoć BIOLASE diodnog lasera, kao i činjenica da će hirurške intervencije moći da su obavljaju u sedaciji.

Činu svečanog otvaranja prisustvovali su ambasador Slovačke Roman Hloben sa suprugom Lucijom, direktor Doma zdravlja Nebojša Kavarić, a počasni gost bio je dr Milenko Lainović, prvi stomatology oralni hirurg u Crnoj Gori, inače mentor i učitelj dr Rašovića.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -