NaslovnaEdukacijaTreći iTop seminar za stomatologe održan u Baru

Treći iTop seminar za stomatologe održan u Baru

- Advertisement -

Piše: Dašić Jovan

BAR – Treći  iTOP Intro seminar u Crnoj Gori održan je u subotu, u luksuznoj hotelskoj rezidenciji Ruža vjetrova u Baru pod vođstvom sertifikovanog, internacionalnog iTop Top Level predavača Dr Nataše Martić,  spec. parodontologije i oralne medicne.

Kurs je organizovala poznata crnogorska kompanija Nall Internacional, koja zastupa čuveni švajcarski brend za održavanje oralne higijene CURAPROX.

iTop Intro seminar predstavlja revolucionarni pristup individualnoj profilaksi, upotpunjenom saznanjima o pravilnom korištenju  sredstava za oralnu higijenu te intenzivnim praktičnim radom u malim radionicama po principu rada „touch to teach“.

Tvorac ovog pravca u oralnoj higijeni, prof. dr Jiri Sedelmayer, profesor oralne higijene na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Hamburgu. Ovaj nivo predstavlja osnovni trening za sve doktore i studente stomatologije koji su uvjereni da se budućnost stomatologije temelji na profilaksi.

Seminar se sastojao od dva teorijska predavanja koja su se odnosila na čišćenje interdentalnih prostora i tehnici pranja zuba. Nakon svakog predavanja organizovan je praktični dio, gdje su po principu „touch to teach“ iTop instruktori edukovali svoje kolege o tehnikama održavanja oralne higijene zuba.

Tim instruktora čine: Doc. dr Mirjana Đuričković, Dr Žana Popović, Dr Vera Milović, Dr Nikola Tadić, Dr Milan Martinović i Dr Milinko Mrdović.

Po završetku iTop-a, brend menadžerka CURAPROXA, Jovana Radović, održala je prezentaciju proizvoda koji su zastupljeni na našem tržištu, kao i statistici potražnje i prodaje koja je svakodnevno u porastu.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -