fbpx
NaslovnaObavještenjaStomatologija.me zaokružuje priču: Ubrzo na portalu i ordinacije iz Bosne i Hercegovine

Stomatologija.me zaokružuje priču: Ubrzo na portalu i ordinacije iz Bosne i Hercegovine

- Advertisement -

Portal Stomatologija.me ubrzo će napuniti četiri godine. Početkom 2019. godine polako, ali sigurno ući ćemo u petu godinu postojanja, a za nama ostaje vidljiv i neizbirisiv trag koji ostavljamo u dentalu spajajući ga sa svijetom medija medija i marketinga.

Za četiri godine postali smo najčitaniji stomatološki portal u regionu. Trenutno imamo više do 100 hiljada otvorenih strana mjesečno, dok dalje očekujemo rast koji će premašivati 150 hiljada otvorenih strana na mjesečnom niovu. Objave na portalu usmjerene su kako ka opštoj populaciji tako i stručnoj javnosti. Građani cijelog regiona prepoznaju naš kvalitet i posvećenost, a dokaz tome su svakodnevna pitanja koja čitaoci upućuju na naše adrese znajući da će naići na ljudsko razumijevanje i profesionalnu posvećenost. Pitanja i nedoumice se prosleđuju regionalnim stručnjacima koji daju savjete i tako rešavaju probleme i dileme naših čitalaca.

Kada je riječ o stručnoj javnosti, kod regionalnih stomatologa i zubnih tehničara postali smo prepoznatljiva i prije svega reprezentativna adresa za objave koje se tiču najava edukativnih i kongresnih skupova, PR članaka i predstavljanja proizvoda, ordinacija, laboratorija i distributerskih kompanija. Intervjui sa najvećim regionalnim i svjetskim stručnjacima takođe doprinose stalnom rastu posjeta i što je najvažnije povjerenja u nas. Na taj način, radimo i na sopstvenom edukativnom uzdizanju, što je takođe prepoznato od strane upravo pomenutih stručnjaka. Do sada niko nije odbio intervju – a među njima je i najveće ime današnje stomatologije dr Paulo Malo.

Takođe, izvrsnu saradnju imamo i sa krovnim nacionalnim stomatološkim organizacijama – Stomatološkom Komorom Crne Gore, Stomatološkom Komorom Srbije, Stomatološkom Komorom Bosne i Hercegovine i Stomatološkom Komorom Republike Srpske – a intenzivno radimo i na formalizaciji te saradnje kroz Memorandume o saradnji.

Sada dolazimo i do još jedne važne, u određenom smislu i prelomne tačke u rastu i napredovanju našeg portala – polako, ali sigurno zaokružujemo regionalnu priču. Nakon ljetnje “kampanje odmora” na naše adrese svakodnevno pristižu zahtjevi od strane bosanskohercegovačkih stručnjaka koji žele da postanu dio ove priče. To će, na obostrano zadovoljstvo, biti omogućeno kroz otvaranje nove rubrike na portalu, Ordinacije BiH, u kojoj će biti predstavljene web prezentacije ordinacija iz Bosne i Hercegovine.

BiH tržište, sada će i na ovaj način, odnosno formalno postati veoma značajan segment našeg poslovanja i djelovanja. Gotovo četvrtina posjeta na našem portalu dolazi upravo iz BiH, a sada ćemo, otvaranjem nove rubrike bosanskohercegovačkim stručnjacima omogućiti da se predstave na najčitanijem portalu na, u makretinškom smislu, najbolji mogući način. Intervjui, odgovori na pitanja čitalaca, autorski stručni članci i sve ostalo što smo i do sada radili u saradnji sa pomenutim stručnjacima sada dobija novi smisao.

Ovim, naravno, priča nije završena – naprotiv, tek smo na početku i naša vrata ostaju otvorena za sve one koji žele da postanu dio ove priče i doprinesu saradnji čiji je cilj razvoj dentala, podizanja svijesti građana o važnosti oralnog zdravlja i međusobno pomaganje u daljem razvoju.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -