NaslovnaEdukacijaSledeće sedmice u Beogradu počinju Bredent Days

Sledeće sedmice u Beogradu počinju Bredent Days

- Advertisement -

U okviru Bredent Days-a 2017. godine kompanija Bredent doo će 20. i 21. oktobra održati dvodnevni edukativni (teoretski i praktični) program saopšteno je u kompaniji.

Predavanje će se održati u Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a kao predagvači su najavljeni prof. dr Aleksa Marković i dr sci. spec. Miodrag Šćepanović.

Program je podjeljen u tri dijela, teorijski, praktični i live op, a prisutni će u teorisjkom dijelu imati priliku da slušaju predavanja koja se tiču planiranja ugradnje sa hirurškog i protetskog aspekta, dilema u terapiji bezubih vilica, koncepta ugradnje angularnih distalnih implanata, izrade fisknih radova na većem borju implantata, konstrukcija od BioHPP i slično.

Kada je riječ o praktičnom dijelu programa biće pokazana i objašnjena ugradnja implantata u model donje vilice, planiranje, instrumentarijum i otiskivanje tehnikama otvorene i zatvorene kašike.

U live op dijelu porograma biće izvedena ugradnja implantata u bezuboj donjoj vilici prema Fast & fixed konceptu, otiskivanje, kao i izrada imedijatnog privremenog rada.

Skup je akreditovan, a sve informacije možete dobiti pozivom na brojeve 011/ 2430-295 i 063/ 301-765. Kotizacija iznosi 450 eura.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -