NaslovnaEdukacijaSledeće sedmice počinje zagrebački Dentex

Sledeće sedmice počinje zagrebački Dentex

- Advertisement -

DENTEX, jedan od najvećih i najznačajnijih dentalnih skupova na Balkanu, koji će i ove godine zajednički organizovati Zagrebački velesajam i Hrvatska komora dentalne medicine otvoriće svoja vrata za posjetioce od 17. do 19. maja.

Foto: www.zv.hr

– Aktuelne teme stručnog programa kao i edukativne i atraktivne demonstracije novih tehnika i tehnologija nadopunjavaju bogatu izložbu dentalne opreme, pribora i usluga renomiranih proizvođača i dobavljača iz Hrvatske i svijeta što sajam kao cjelinu čini dobro osmišljenim i u branši i u regiji prepoznatim i prihvaćenim projektom – stoji u saopštenju na zvaničnom sajtu Zagrebačkčom velesajma.

Na Dentexu će, pored velikog broja drugih izlagača biti i naši prijatelji iz Hager&Werkena, a po po prvi put će se predstaviti i kompanija Mikodental.

U Mikodentalu su za svoj debi na Dentexu raznovrstan proigram prezentacija

  • Mobilna Zironzahn  laboratorija – live demonstracija CAD/CAM mašine za frezanje M1
  • Rad sa softwareima prezentacija najnovijeg skenera S 900
  • Prezentacija Nouvag fiziodispenzera
  • Akcija: popust na cjelokupan asortiman.

U Hager&Werkenu, koji će na ovom sajmu predstavljati kompanije Medika, Crodent i Implantološki centar, prezentovaće proizvode kompanije Sve za zube koja je distributer Miradent linije:

  • Biomed – prirodne paste za zube
  • Miradent – proizvodi od xylitola
  • Akcija: 2+1 Splat proizvodi i 20 odsto popusta na Siggi kute

Još jedan naš prijatelj i klijent, biće prisutan na Dentexu, a riječ je o bosanskohercegovačkoj kompniji Carlos Signs – Dental Solutions, koja će predstaviti program DG Shape skenera.

Sve posjetioce Dentexa ove godine očekuje, izložba dentalne industrije, okupljanja dentalne struke, predstavljanje vodećih svjetskih i domaćih proizvođača i distributera dentalne opreme, stručnih medija i obrazovnih ustanova, predstavljanje novih trendova i tehnologija u dentalnoj medicini, predavanja renomiranih domaćih i inostranih stručnjaka, edukacija doktora dentalne medicine, tehničara, asistenata, a tu su i preventivne radionice za građane.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -