NaslovnaEdukacijaSledeće sedmice počinje Skiplant IV na Jahorini

Sledeće sedmice počinje Skiplant IV na Jahorini

- Advertisement -

Kompanija Mikodental i Implant direct pozivaju stomatologe da im se od 24. do 26. februara pridruže na Skiplant IV seminaru koji će se održati na Jahorini u hotelu Termag.

Tokom trajanja ovogodišnjeg Skiplanta biće organizovano nekoliko predavanja i kurseva na kojima su kao predavači najavljeni poznati i priznati strani i domaći stručnjaci iz oblasti implantologije, oralne hirurgije i koštane regeneracije

Kako je najavljeno, riječ će imati dr David Alfiate koji će govoriti o traumatologiji u implantologiji. Ovo će ujedno biti prvo predstavljanje dr Alfiatea pred regionalnim ljekarima. Osim njega, kao specijani gost pojaviće se prof. dr Nuno Sampaio koji će držati slovo o PRF u implantologiji.

Od domaćih stručnjaka tu su prof.dr sci Zoran Lazić, prof.dr sci Siniša Mirković, Dr Đorđe Lalić, spec.oralne hirurgije i dr Marko Magić.

– Saznajte novitete iz predavanja vrhunskih stručnjaka na polju implantologije, oralne hirurgije i koštane regeneracije. Uživajte u skijanju i razmeni iskustava sa kolegama i uveličajte ovaj naučni skup svojim prisustvom – saopštili su u kompaniji Mikodental.

Kada je riječ o programu osim predeavanja biće održano i nekoliko praktičnih radionica, dok cjelokupni program možete pronaći na ovom linku.

Kotizacija

Paket aranžman po osobi – dva polupansiona (dvokrevetna soba, blok A, upotreba spa centra), učešće na kongresu, kafe pauze, sertifikat, FIRE&ICE Koktel: 300€.

Prateća osoba, samo smeštaj: dvokrevetna standard soba, blok A, upotreba spa centra, dva polupansiona, petak-nedelja 148€ po osobi. Deca do 5 godina gratis. Deca od 6-12 god. plaćaju 50% od cijene.

Kotizacija za WORKSHOP  I: 150€

Kotizacija za WORKSHOP  II: 120€

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -