NaslovnaEdukacijaSledeće sedmice otvaranje 23. Simpozijuma zdravstvenog vaspitanja u stomatologiji

Sledeće sedmice otvaranje 23. Simpozijuma zdravstvenog vaspitanja u stomatologiji

- Advertisement -

Simpozijum zdravstvenog vaspitanja u stomatologiji, 23. po redu, biće otvoren sledećeg petka, 23. juna u u šabačkom hotelu “Sloboda” i trajaće do subote 24. juna, saopštili su organizatori.

Simpozijum organizuju Stomatološki fakultet u Beogradu, Zavod za javno zdravlje Šabac, Dom zdravlja “Dr Draga Ljočić” Šabac, Institut za javno zdravlje “Batut”, Udruženje dečjih i preventivnih stomatologa Srbije i Sekcija za dečju i preventivnu stomatologiju SLD pod pokroviteljstvom Ministartsva zdravljeRepublike Srbije. Simpozijum će, kako se navodi u njihovom saopštenju imati dva odvojena programa akreditovane za ljekare, stomatologe, farmaceute, biohemičare, medicinske i stomatološke tehničare, psihologe, pedagoge i vaspitače.

Za petak, 23. jun je predviđen program “Zdravstveno vaspitni rad u društvenoj zajednici”. Predavači će biti prim.dr Milijana Popović, dr Biljana Kilibarda, prof.dr Momir Carević, prof.dr Vanja Petrović, prim.dr.sci.dent.dr Jasmina Tekić, stom.ses. Lidija Kruškonja i prof.dr Ivanmka Gajić.

Kada je riječ o drugopm danu Simpozijuma prisutni će imati priliku da čuju predavanja prof.dr Mirjana Ivanović, prof.dr Jovan Vojinović, prof.dr Ivan Tušek, prof.dr Predrag Nikolić, prof.dr Jelena Mandić, doc.dr Zoran Mandinić, ass.dr Ana Vuković. Serija ovih predavanj naslovljena je kao “Uloga zajednice u zdravstveno vaspitnom radu”.

Kompletan program sa satnicom predavanja možete pronaći na ovom linku.

Za učesnike ovih skupova predviđena je kotizacija u visini od 1.500,00 dinara (sa PDV) po skupu, ili 2.500,00 dinara (sa PDV) za oba skupa. Uplata je na žiro račun Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, broj 840-1122666-67, sa pozivom na broj 33 i sa naznakom “za Simpozijum”.

Učešće na na ovim skupovima prijavite Zavodu za stomatološku zaštitu blagovremeno, a potrebno je ostaviti ime, prezime i broj licence, na broj telefona 011/2682-984, ili na e-mail sladjana.puric@stomf.bg.ac.rs, ili stomatoloski.zavod@stomf.bg.ac.rs.

Više informacija možete dobiti u Zavodu za stomatološku zdravstvenu zaštitu, na tel. br 011/2682-984, ili na e-mail stomatoloski.zavod@stomf.bg.ac.rs ili na sajtu www.stomf.bg.ac.rs.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -