NaslovnaEdukacijaSledeće sedmice održaće se XIII Simpozijum oralnih hirurga i implantologa

Sledeće sedmice održaće se XIII Simpozijum oralnih hirurga i implantologa

- Advertisement -

I ove godine, 13. put za redom, održaće se Simpozijum oralnih hirurga i implantologa koji će biti organizovan u Sava centru 25. i 26. novembra. Organizatori su Sekcija Oralnih implantologa sa prof. dr Aleksom Marković na čelu i Sekcija oralnih hirurga čiji je predsjednik prof. dr Snježana Čolić.

sohis– Nastavljajući tradiciju, i ove godine, pozivamo Vas da nam se pridružite na Simpozijumu oralnih hirurga i implantologa Srbije koji će biti održan u Sava Centru u Beogradu, 25. i 26. novembra 2016. godine – saopštili su organizatori i dodali da je ovogodišnji Simpozijum posvećen prof. dr Božidaru Jojiću.

Kako stoji u saopštenju i ove godine uspojeli su da okupe veliki broj inostranih i domaćih predavača koji će na Simpozijumu prikazati nova naučna dostignuća i primjere iz bogate oralno-hirurške i implantološke kliničke prakse. Tokom predavanja stranih stručnjaka biti obezbijeeđno simultano prevođenje, a program možete pogledati na ovom linku.

– Pored bogatog naučnog programa, ovo je istovremeno i dobra prilika za druženje i razmjenu iskustava sa kolegama. Podršku nam i ove godine pružaju naši vjerni sponzori koji će prirediti izložbu svojih dobro poznatih proizvoda kao i najnovijih proizvoda sa svetskog tržišta iz oblasti oralne hirurgije i implantologije. Skup je akreditovan od strane zdravstvenog saveta za akreditaciju – saopštili su organizatori.

Kotizacija nakon 10. novembra 2016. i na licu mjesta iznosi 5.000,00 dinara, dok će za studente koji prilože potvrdu statusa (indeks) biti besplatno. Ljekari na specijalističkim i doktorskim studijama nakon 10. novembra i na licu mjesta kotizaciju će plaćati 2.500,00 dinara.

Kotizacija se uplaćuje na važeći račun Sava Centra: Komercijalna banka, broj računa: 205-0000000232035-55, poziv na broj 14916.

Više informacija možete dobiti pozivom na broj 011/220 67 05, Aleksandra Jović.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -