fbpx
NaslovnaEdukacijaSjutra otvaranje Expodental Meeting 2017 u Italiji

Sjutra otvaranje Expodental Meeting 2017 u Italiji

- Advertisement -

Italijanski grad Rimini 18., 19. i 20. maja biće domaćin velikom stomatološkom sajmu Expodental Meeting 2017.

Kako se navodi na sajtu organizatora, radno vrijeme tokom prva dana trjanja sajma biće od 9.30 do 18.30h, dok će poslednjeg dana sajam biti otvoren do 16.30h.

Ulaz na sajam je slobodan.

Najavljeno je i prisustvo 177 domaća i strana izlagača među kojima su Dentsply  Sirona, Ivoclar Vivadent, Zirkon zahn, Stern Weber, Bredent, Dur Dental… Od predstavnika Balkana na sajmu će se predstaviti kompanija Carlos sign Dental Solution. Kompletnu listu izlagača možete pogledati na ovom linku.

Nakon završetka Expo Dental 2017, već narednog dana, u nedjelju 21. maja dana biće organizovano i nekoliko seminara. Riječ je o UNIDI CONGRESS, skupu Udruženja Italijanske Dentalne Industrije koji će biti otvoren za stomatologe i oralne hirurge. U isto vrijeme biće organizovan i naučni skup za dentalne higijeničare pod nazivom „Naučne i tehnološke inovacije u podršci kliničke prakse u tretmanu parodontalnih i peri-implantoloških infekcija“, kao i seminar za stomatološke sestre „’ASO’ i pacijenti u hirurgiji“. Svi navedeni događaji počinju u devet sati i trajaće do 14.30 h.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -