NaslovnaEdukacijaSjutra otvaranje 14. međunarodnog sajma stomatološke opreme i materijala - IDEX ISTANBUL...

Sjutra otvaranje 14. međunarodnog sajma stomatološke opreme i materijala – IDEX ISTANBUL 2017

- Advertisement -

IDEX ISTANBUL 2017, treći najveći sajam stomatologije u svijetu, sjutra otvara vrata za posjetioce i trajaće do 30. aprila.

U periodu od 27. do 30 aprila IDEX će, kako navode organizatori, posjetiocima omogućiti uspostavljanje kontakat i poslovnih odnosa sa renomiranim turskim kompanijama, kao i razmjenu iskustava u novim pristupima u ovoj oblasti.

Posjetioci sajma ce moći da se upoznaju sa dostignućima izlagača u oblastima stomatološke opreme i materijali, rendgen i laserskih uređaja, stomatološke kompjuterske tomografije, autoklava, oralna kamera i digitalna radiografija, implant sistemi, oprema za paradontalnu hirurgiju, panoramski i cefalometrijski sistemi, hirurški aspiracioni sistemi, laboratorijski materijali i oprema, estetska stomatologija, proizvodi za jednokratnu upotrebu, stomatološki namještaj za opremanje ordinacija i drugo.

Kako stoji na sajtu organizatora, na IDEX ISTANBUL 2017 sajmu očekuje se prisustvo izlagača iz 56 zemalja, a među njima su i ABIMO (Asocijacija proizvođača medicniskih instrumenata Brazila), SIMAP (Udruženje pakistanskih proizvođača hirurških instrumenata) kao i privredne asocijacije iz nekoliko zemalja.

Tokom trajanja sajma biće održano 24 predavanja koja će pokriti 21 temu iz obnlasti dentala. Biće obezbjeđeno i simultano prevođenje.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -