NaslovnaEdukacijaRegionalni skup posvećen implantologiji u martu na Jahorini

Regionalni skup posvećen implantologiji u martu na Jahorini

- Advertisement -

ŠABAC – Implantološko-hirurški skup Skiplant 2016. posvećen dostignućima u oblasti implantolgije održaće se od četvrtog do šestog marta u hotelu Termag na Jahorini (BiH), saopštili su našem portalu organizatori događaja kompanije Mikodental i Implant Direct.

– Uživajte u skijanju i predavanjima renomiranih stručnjaka. Saznajte novo iz šest predavanja specijalista na polju implantologije, meka i tvrda tkiva, oralne hirurgije, koštane regeneracije i piezosurgery tehnologije. Razmijenite iskustva sa liderima u zemlji i regionu – poručuju organizatori skupa.

skup jahorina1

Skup, kako navode u agendi, počinje u petak četvrtog marta okruglim stolom na temu “Momenat odluke u dentalnoj implantologiji”, a predviđeno je i niz predavanja renomiranih regionalnih stručnjaka.

Organizatori su najavili neke od predavača među kojima su Prof. dr sci. Zoran Lazic, Prof.dr Ateš Parlar DDS PhD, Prof. dr sci. Siniša Mirković i Dr sci.dr Samir Prohić.

Takođe najavljene su i teme događaja koje pokrivaju širok spektar oblasti vezanih za implantologiju:

  • Estetska razmatranja u implantologiji
  • Sinus augmentacija
  • Koštana augmentacija – tip defekta, vrste graftova, tehnike graftovanja
  • Planiranje u implantologiji – ekstrakcija ili zadržati zub i do kada
  • Kako predvideti i rešiti komplikacije
  • Cepanje alveolarnog grebena: maxilla – mandibula, indikacije i ograničenja
  • Piezosurgery tehnologija da ili ne

– Okrugli sto je zamišljen kao dvočasovni sastanak, interaktivan, precizan, stručan – početak manifestacije. Spremite pitanja, potrudićemo se da damo sve odgovore. Pozvani su svi učesnici – zaključuju organizatori.

Svi zainteresovani za učešće na skupu mogu se prijaviti pozivom na broj telefona  00381 64 64 38154. Broj učesnika seminara je ograničen na 50, a uplate se primaju do 20 februara.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -