fbpx
NaslovnaEdukacijaProjektom "Face revolution", nastavljena serija predavanja Beauty Profesional Academy

Projektom “Face revolution”, nastavljena serija predavanja Beauty Profesional Academy

- Advertisement -

Beauty Profesional Academy nakon prvog predavanja u Baru, nastavila je sa edukativnim programom. Naime, u subotu i nedjelju u podgoričkom hotelu Ramada odražana je serija predavanja „Face revolution“ na temu hijaluronskih filera i botoksa.

I ovoga vikenda predavači su bili inostrani stručnjaci sa velikim iskustvom iz ovih oblasti, a glavnu riječ imao je kubansko-norveški specijalista Rene Soto. Dr Soto je osim teorisjkog dijela upoznao polaznike kursa sa posebnim tehnikama koje on koristi pri upotrebi hijaluronskih filera, mezo koktela i botoksa. Sam projekat Face revolution, kako je objašnjeno, neizvodljiv je samo sa jednim porizvodom već je riječ o kombinaciji upotrebe filera, mezo koktela i botoksa za puni učinak vraćanja volumena i kontura lica.

Za potrebe praktičnog rada bili su obezbijeđeni i modeli pa su polaznici kursa na praktičnom primjeru mogli da se upoznaju sa vim tehnikama koje Face revolution podrazumijeva. Prilikom demonstracije korištene su mikrokanile i kanile, a poseban akcenat stavljen je na tretiranje zona visokog rizika: temporalna regija, nos i „Tear Trough“ zona.

Osim dr Sotoa, riječ je imala i PhD Irina Ervik koja je polaznike upoznala sa detaljima Face revolution projekta i njegovoj primjeni.

Drugi dan kursa bio je rezervisan za kurs iz primjene botoksa i mezobotoksa. Kurs se, takođe, sastojao iz teorijskog i praktičnog dijela, a bio je namijenjen ljekarima koji žele da postanu sertifikovani eksperti u primjeni botulinskog toksina. Indikacije: čelo, obrve, periorbitalna regija, nos, perioralna regija, brada, vrat i TMZ.

Oba kursa privukla su veliku pažnju crnogorskih ljekara, naročito stomatologa, a uskoro se može očekivati i nastavak edukativne serije Beauty Profesional Academy.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -