NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Arkansas stone

Predstavljamo: Arkansas stone

- Advertisement -

se karakterišu prefinjenim i ekskluzivnim dizajnom. Osnovni oblici i čist dizajn se povinuju prvom i najvažnijem današnjem zahtjevu za apsolutnom higijenom. Patentirane drške sa perfektno glatkom površinom garantuju najviši stepen čistoće. Zaostali bioloski material se teško uklanja sa tradicionalnih instrumenata sa narezanim ručicama (drškama).

ZEFFIRO® ručice se lakočiste i dozvoljavaju efektivnu sterilizaciju. ZEFFIRO® ručice instrumenata su proizvedene sa izvanrednim kvalitetom nerđajućeg čelikakoji sadrži veoma visok procenat nikl-hroma za savršenu i potpunu otpornost na rđu i koroziju. (Ultrazvučno čišćenje specijalnih instrumenata –PHD Cris H. Miller, Infection Control Lab. Indiana University) Periodontalni i hirurški instrumenti sa šupljim ručicama su pravljeni sa velikim prečnikom cijevi nerđaju’eg čelika.

Rezultat su veoma laki, precizni i komforni instrumenti koji mogu da se koriste na duže vremenske periode bez zamora ruke. šuplje ručice od nerđajućeg čelika od 6 i od 8 mm. Vrhovi(šiljci) su izrađeni sa specijalnim visokim stepenom nerđajućeg čelika i naročitim procesom otvrdnjavanja da bi se obezbedila dugotrajnost seciva (oštrice). Oblik šiljaka je napravljen u visoko preciznim kalupima. Završna obrada i oštrenje su uradeni ručno. Vrhovi(šiljci) su pričvršćeni za ručicu (dršku) mehaničkim pritiskom i nemalemova, varova ili hemijskih adheziva.

Oblikovanje šiljaka je urađeno uvisoko preciznim kalupima, i sa posebnom brigom su naoštreni radnikrajevi za periodontalne, hirurske i merne instrumente. Ovaj proces je pažljivo urađen od strane vestih majstora. Visoki nivoi Rockwellstepena tvrdoce su dostignuti kao rezultat korišćenog čelika sa dugotrajnom oštricom. Velika raznolikost oblika daje stomatolozima izbor u korišćenju pravog instrumenta za svaku specificnu potrebu.

Dodatne informacije o proizvodu I cijeni možete dobiti kod distributera “Denty Gold Dentala” iz Novog Sada. Brojevi telefona su +381 21 64 90 423 I +381 62 444 246, a e-mail: info@denty-golddental.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -