NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Stwern Weber 200, stomatološka stolica

Predstavljamo: Stwern Weber 200, stomatološka stolica

- Advertisement -

Izrađene na konceptu trajne pouzdanosti, evolucija Stern Weber integrisanih centara za tretman rezultirala je konstantnim boljim prednostima u pogledu performansi, ergonomije i praktičnosti.

Ovaj kapacitet za prilagođavanje i razvoj je ključna snaga S200 koncepta. Bez obzira na vaše potrebe, prva stvar koju trebate je stomatološka jedinica dizajnirana za intenzivnu upotrebu. Prostor za personalizaciju ide dalje od uobičajenih standarda i pruža sve najnovije inovacije koje je razvio Stern Weber.

Rade za vas

Dizajniran da se uklapa u vašu rutinu, svaki aspekt je zamišljen kako bi poboljšao radni tok i značajno smanjio fizički napor povezan sa nepravilnim položajem, kako za stomatologe, tako i za pomoćno osoblje. Oblikovanje stolica omogućava jednostavan pristup radnoj zoni.

Pored ergonomske postavke, četrnaest boja boja, izbora do pet dodatnih higijenskih sistema, dva kontrolna panela i instrumenta Stern Weber, možete se odlučiti za jedno od tri različita radna svetla i pet stopala.

Za sve dodatne informacije o ovim stolicama možete se obratiti distributerskoj kompaniji Tehno Dental na brojeve telefona 067/646-999 i 067/000-915, ili putem e-maila na adresu dental.a.pg@gmail.com.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -