NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Stern Weber S380 TRC, stomatološka mašina

Predstavljamo: Stern Weber S380 TRC, stomatološka mašina

- Advertisement -

Snaga inovacije leži u čvrstini i fleksibilnosti. Želja za stalnim poboljšanjem i kontinuiranim tehnološkim napretkom stvorila je proizvod koji je u savršenoj harmoniji sa vašim stilom, jer je rađen po uzoru na vaša iskustva.

stern weber s380trcU Stern Weberu ne tražimo puki razvoj, već težimo ka savršenom načinu rada, kretanja i razmišljanja. Vaša sposobnost deluje kao naš vodič, a naša tehnologija je vaš instrument. Novi S380TRC je savršen balans čvrstine i tehnoloških inovacija. S380TRC ima jedinstvenu stolicu punu funkcija pogodniha za operativni stil onih koji traže inovativni ekskluzivitet. Tu su i sinhronizovani nasloni za leđa i noge, kao i podesivi oslonac za stopala – svaka funkcija je dizajnirana da ponudi izuzetnu udobnost u svakoj poziciji.

Otkrijte vrijednost blagostanja. Stern Weber filozofija stavlja veliki naglasak na dobrobit pacijenata i operativnu udobnost osoblja, kako bi se stvorilo prijatno okruženje u kome inovacija poboljšava radno iskustvo.

Za više detalja o stolici i nformacijama o cijeni možete se obratiti jedinom ovlašćenom distributeru u Crnoj Gori, kompaniji Tehno Dental na brojeve telefona +382 67/646-999 i +382 67/000-915 ili e-mailom na adresu dental.a.pg@gmail.com.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -