fbpx
NaslovnaProizvodiPredstavljamo: SKY Esthetic line, implantati (Bredent)

Predstavljamo: SKY Esthetic line, implantati (Bredent)

- Advertisement -

Zahtjevi pacijenata za estetikom znatno su porasli poslednjih nekoliko godina. Individualna izrada abatmenta znatno olakšava ispunjavanje takvih zahteva. Zahtjevi hirurga i protetičara veoma su suprotni, ali ih je u ovome procesu potrebno uravnotežiti.

Sky esthetic line – Hirurški i protetski optimalno

  • Želje hirurga – Da se kod postavljana abatmenta u meko tkivo osigura dovoljno horizontalnog i vertikalnog prostora za oblaganje sulkusa mekim tkivom, kako bi se osigurao dugoročni uspjeh implantacije.
  • Količina mekog tkiva – Zubni tehničari favorizuju trbušasti oblik abatmenta, koji gingivi sa visinom od 0,5 mm nudi jako malo prostora za prijanjanja uz abutment. Dugoročno gledajući može doći do problema jer suženi oblik nudi maksimalni slobodni prostor od 1,3 mm.
  • Želje protetičara – Protetičari preferiraju trbušasti oblik abatmenta sa puno mjesta za indivudualizaciju, takođe i u dubinu sulkusa, kako bi se postigao savršen estetski izgled.
  • Individualizacija – U ovom slučaju trbušasti oblik osigurava minimalnu visinu od cca. 1,2 mm koju zubni tehničar jednostavno ne može postići. Želje hirurga su ispunjene sa suženom formom, koja iznosi 2.3 mm, čime se onemogućava individualizacija.

Sve informacije u vezi sa ovim implantatskim sistemom, kao i porudžbenoj cijeni možete potražiti kod generalnog zastupnika Bredenta u Srbiji, kompaniji Bredent d.o.o. na broj telefona + 381 11 24 30 295, ili ‘puitem e-maila na adresu office@bredent.com.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -