NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Gendex GXDP-700

Predstavljamo: Gendex GXDP-700

- Advertisement -

Gendex GXDP-700 serija 3-u-1  je sistem koji može da vam pomogne da ostvarite svoje klilničke ciljeve, zajedno sa mogućnošću da se na 2D Panoramic nadogradi cefalometrija i 3D software VixWin platinum.

GXDP-700 radGXDP-700 serija stomatolozima pruža pouzdane snimke kao i razne radiografske modove.Ovi snimci su dragocjeni za dijagnostiku, plan liječenja karijesa, endodonciju, ortodonciju, implante i druge hiruške procedure kao i obrazovanje pacijenata.

Njegova SmartLogic tehnologija je ekskluzivna Gendex tehnologija omogućava skladištenje najčešće korišćenih 2D i 3D slika tako da se vrijeme podešavanja smanjuje i optimizuje tok posla.

Intuitivna funkcionalnost ekrana osjetljivog na dodir čini da odabir modova za snimanje bude jednostavniji, efikasnij i brži. Tu su i pet EasyPosition alata koji pomažu kliničkom timu da lakše pozicioniraju pacijenta. Osim toga, proizvođać i distributeri napominju inovativni sistem koji sa četiri modularne opcije nadogradnje cefalometrije, 3D ili oba sistema  „štite“ investiciju stomatologa. Evo kako izgledaju mogućnosti nadogradnje

GXDP-700 Panoramic Imaging System

GXDP-700 Panoramicand Cephalometric Imaging System

GXDP-700 S Panoramic and 3D CBCT Imaging System

GXDP-700 SC Panoramic, 3D CBCT and Cephalometric Imaging System

Snaga 3D sistema

Od ektstrakcije do endodencije, ortodoncije do implanta, 3D skeniranje pruža dragocjene informacije od vitalnog značaja za postavljanje dijagnoze i određivanje najboljeg toka liječenja. Sa autmatskom razmjenom 2D/3D senzora koja rotiraju i snimaju 3D i panoramske slike, stomatolog jednostavnim pritiskom na dugme prebaca sa jenog na drugi mod snimanja bez potrebe uklanjanja jednog ili drugog senzora.

Osnovni model GXDP-700 sadrži sledeće:

– Šest panoramskih programa

– Dva MTJ programa

– Program za snimanje sinusa

Cijena osnovnog modela kreće se u rasponu od 22.500 eura do 25.700 eura, dok kod pojedinih distributera postoji mogućnost plaćanja u 48 mjesečnih rata. Opcija nadogradnje cefalometrije iznosi između šest i sedam hiljada eura.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -