NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Crea.lign freestyle, kompozit za fasetiranje (Bredent)

Predstavljamo: Crea.lign freestyle, kompozit za fasetiranje (Bredent)

- Advertisement -

Crea.lign freestyle je novi kompozit za fasetiranje dizajniran tako da otkloni ograničenja kompozitnih faseta i postavi nove standarde za trajno fasetiranje metalnih, keramičkih i smolnih podkonstrukcija.

Crea.lign je kompozit koji se sastoji od 50 odsto opalescentnih keramičkih čestica i oligomerne matrice visoke čvrstoće. Materijal za fasetiranje crea.lign sadrži samo nano-filere, bez dodatka staklenih čestica. Aglomerati u materijalu i homogena i gusta površina se postiže veličinom čestica od 40 nm.

Crea.lign freestile kompozitni set za nanošenje slojeva sadrži crea.lign materijale nalik gelu, novi svjetlosno-polimerni Crea.lign Opaker, nove odgovarajuće E1, E2, E3 i E4 incizalne materijale, crea.lign “mrlje” i modifikator i opcionalni visio.paint set “mrlja”.

Izostavljanje čvrstog kompozita koji teži krtosti rezultira odličnim svojstvima poliranja i superiornom otpornošću na abrazije i sakupljanje plaka. Uvođenjem crea.lign, Bredent koristi uspješnu implementaciju visio.lign materijala za fasetiranje otpornih na plakove i dodaje dodatne materijale potrebne za slobodno nanošenje slojeva na sistem.

Za sve dodatne infomracije o ovom proizvodu, možete se obratiti generalčnom zastupniku Bredenta za Srbiju, kompaniji Bredent d.o.o. na broj telefona + 381 11/ 24-30-295, ili putem e-maila na adresu office@bredent.com.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -