fbpx
NaslovnaObavještenjaPortal Stomatologija.me i kompanija Centrometal obezbijedili kartice sa popustom za stomatologe i...

Portal Stomatologija.me i kompanija Centrometal obezbijedili kartice sa popustom za stomatologe i zubne tehničare

- Advertisement -

Portal Stomatologija.me u sradnji sa kompanijom Centrometal obezbijedio je svojim klijentima i saradnicima popuste za kupovinu u svim prodajnim objektima Centrometala.

Riječ je o posebnim karticama za kupovinu sa popustom od deset odsto do kraja tekuće godine. Kako su naveli vlasnici navedenih firmi, ovo je tek početak saradnje, pa njihovi klijenti u budućnosti mogu očekivati još sličnih iznenađenja.

Važno je napomenuti i da je kompanija Centrometal sada značajno proširila svoj prodajni asortiman pa u njihovim objektima, osim alata, sada možete naći i rasvjetu za enterijer i eksterijer, sefove i metalni namještaj, mreže i pletiva za ograde, sadnice, saksije za uzgajanje biljaka, aparate za zaštitu od insekata, šatore, baštenske bazene i još mnogo noviteta.

Kada je riječ o karticama sa popustom, stomatolozi i tehničari koji su postali njihovi vlasnici svoja prava će moći da ostvare prilikom kupovine osim u slučajevima koji su navedeni u ugovoru. To znači da za robu koja je na akciji i rasprodaji i kojoj je cijena već umanjena nije moguće ostvariti dodatno umanjenje, a isto važi i za robu na kojoj je već istaknut popust.

Na kraju, ali ne manje važno napominjemo i da će portal Stomatologija.me nastaviti sa iznenađenjima za svoje saradnike i klijente, pa možete očekivati nove kartice sa sniženjima i širenje saradnje sa sličnim kompanijama.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -