NaslovnaEdukacijaKompanija Wrigley nastavlja akciju prevencije očuvanja zdravih zuba kod djece

Kompanija Wrigley nastavlja akciju prevencije očuvanja zdravih zuba kod djece

- Advertisement -

Uspješna akcija kompanije Wrigley, Žvaći jer to promjenu znači, odigravala se od maja do decembra 2015. godine. Tokom akcije odvajan je dio prihoda od prodaje Orbit žvakaćih guma, a sve u cilju prevencije očuvanja zdravih zuba kod najmlađih. 

Ključni rezultat akcije tokom koje je izdvojeno čak 23.000 eura je edukacija djece, a prikupljenim sredstvima je donirana stomatološka stolica dječjem odjeljenju Kliničkog centra u Podgorici.

Sa željom da što veći broj stekne značajno znanje o zdravom osmjehu, kompanija Wrigley će i u 2016. godini brinuti o oralnom zdravlju dece.

Akcija ove godine nosi naziv Orbit poklanja osmijeh i počinje u maju, a trajaće sve do decembra.

Prilikom realizacije akcije, Wrigley će ponovo organizovati Orbit putujući karavan i djeca će imati priliku da pogledaju edukativnu pozorišnu predstavu, da uče o oralnoj higijeni, da se fotografišu sa maskotom iznenađenja i zabavnim rekvizitima, a obezbijeđeni su i Orbit poklon paketi.

Orbit putujući karavan je sjajno prihvaćen kako od strane roditelja, tako i od strane najmlađih, pa su stomatolog, pozorišna trupa i Orbit promo samim tim u velikoj mjeri uticali na širenje svijesti o značaju održavanja oralne higijene od najranijeg životnog doba.

Pitali smo djecu i roditelje kako im se dopala ova akcija:

“Klinci su divni. Jako im se dopala pozorišna predstava i imali su mnogo zanimljivih pitanja u vezi sa značajem redovnog pranja zuba.” Stefan (34)

“Moj sin nije volio da pere zube, ali je nakon akcije Žvaći jer to promjenu znači potpuno promijenio mišljenje. Jedva čeka da ih pere, a svako veče pre spavanja mi pokazuje kako se to pravilno radi.“  Bojana (31)

“Moj zubar je baš strava i ne bojim ga se više. Zabavno je prati zube.” Ana (5)

Kompanija Wrigley će i ove godine nastaviti da kroz akciju Orbit daruje osmijeh značajno unapređuje zdravlje zuba najmlađih.

(Vijesti)

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -