fbpx
NaslovnaEdukacijaOtvorena prva Beauty Profesional Academy u Crnoj Gori

Otvorena prva Beauty Profesional Academy u Crnoj Gori

- Advertisement -

Prva akademija o dermalnim filerima i mezoterapiji Beauty Profesional Academy otvorena je u petak u Baru. Ceremonija otvaranja i prva predavanja upriličena su u hotelu Princes.

sa-predavanja1Riječ o svjetskoj akademiji pod pokroviteljstvom francuske kompanije Vital Esthetique koja se bavi proizvodnjom i distribucijom jednog od najpoznatijih dermalnih filera na tržištu, Hyaluronica.

Dobrodošlicu polaznicima, među kojima je najviše bilo zubara, je poželio direktor Vital Esthetiquea Amer Mrad, koji je kazao da iz njegvovg iskustva u Evropi upravo stomatolozi imaju najviše uspjeha u radu sa filerima. Mrad je kazao i da je današnja Hyaluronica već treća generacija proizvodnje.

– Ona je u Evropi sertifikovana kao medicinski proizvod, dok su ostali uglavnom zavedeni kao kozmetički proizvodi – objasnio je on.

O važnosti ove akademnije za Crnu Goru, ali i samu kompaniju govori i podatak da je Mrad prvi put llično prisustvovao otvaranju jedne od Akademija.

Predavače je predstavila direktrica kompanie AntiAge Montenegro koja je ekslkuzivni zastupnik Vital Esthetiquea u Crnoj Gori, dr Olivera Maksimović. Među njima su i, kako je navela, svjetski poznata imena PhD Irina Ervik, dok je svijet kozmetike predstavila Raya Jakhjajevna, a predavač je bila i dr Maksimović.

akademijaOvo je prvi put da se na teritoriji Crne Gore organizuje stručni trening iz oblasti dermalnih filera i mezoterapija i planirano je da na svaka tri mjeseca dolaze eminentni stručnjaci Beauty Professional Academy kako bi obučavali crnogorske ljekare i stomatologe i upoznali ih sa tehnikama i mogućnostima Hyluronice.

Prva dva dana prve serije predavanja bila su posvećena hijaluronskim filerima, dok će se trećeg i četvrtog dana održati kursevi mezoterapija, lipolitika i mezobotoksa. Kursevi su zamišljeni kao kombinacija teorije i praktičnog rada.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -